Manželé Věra (38), Aleš (44) z Milovic se do pořadu přihlásili právě kvůli svým finančním problémům. Nejenže vychovávají čtyři děti – Aničku (9), Lukáše (7), Lucku (5) a Evu (2) – což je samo o sobě dost náročné, ale navíc jsou zatíženi i dluhy a exekucemi. 

Když ale shrábli honorář za Výměnu, na dluhy se vykašlali a místo toho si udělali radost. Pořídili si prý něco pro domácnost a také dětem. „Tím, že si manžel našel práci, chceme si příští rok požádat o bankrot,“ vysvětlila pro TV Nova Věra, jejíž manžel si teď vydělává rozvozem potravin po Praze. 

„Znovu už bych se do Výměny nepřihlásila,“ přiznala také žena, které se nelíbilo, jak ji náhradní manžel Ondřej (24) kontroloval a dbal hlavně na úklid. K tomu měla co říct i jeho partnerka Kristýna (25), která své sokyni během rozhovoru mezi osmi očima vytkla, že doma nemá uklizeno. Sama se rozbrečela, sotva tam přišla. 

Podle Věry je to ale hloupost. Ostatně z debaty odešla a nechala se slyšet, že ji nebude peskovat mladá holka. „Já jsem předtím uklidila, dokonce jsem odsunula i nábytek. Myslím si, že tady žádný velký nepořádek nebyl, je tady spíš chaos. Je to tím, že je nás hodně a máme málo místa. Že bych tady měla špínu, si nemyslím,“ hájila se a přiznala jen, že byla chyba, že nebylo vymalováno. Ovšem za to prý může její manžel. „Já jako ženská při čtyřech dětem nemám na malování čas,“ dodala.

VIDEO: Výměna manželek: „Jsem zděšená, tohle musím rozdýchat!“ divila se nepořádku Kristýna

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Jsem zděšená, tohle musím rozdýchat! TV Nova

Fotogalerie
24 fotografií