Pavla v novém primáckém seriálu ztvárňuje veterinární sestřičku Zdeničku Kramperovou, a tak se při natáčení setkala s medvědem i tygrem! „Speciálně vycvičeného medvěda přivezli na plac už v šest ráno karavanem,“ uvedl pro deník Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu.

„Nejvíc vystrašení byli Šťastný a Tomicová, kteří s ním měli točit,“ nastínil dál zdroj, že herečka se rozhodně na setkání s chlupáčem netěšila. „Sice to bylo medvídě, ale pořád je to šelma! Nemělo náhubek, a když hrajete s několikasetkilovým zvířetem na metr od sebe... Jen kdyby se ohnal tlapou, ani domýšlet nechci,“ vyprávěl představitel veterináře Petra Vymeše Jan Šťastný (52) s tím, že měl dost nahnáno.

Nakonec musela největší díl odvahy ukázat právě Tomicová. „Všichni se za mě schovávali!“ přiznala. „Tím medvědem cloumala puberta, takže vystartoval i po mně! Naštěstí jsem u sebe měla piškoty, kterými jsem ho zpacifikovala,“ doplnila a celé záležitosti se hurónsky zasmála, jak je jejím zvykem.

Medvěd měl navíc podle scénáře jezdit na koloběžce, to se ale ukázalo jako nemožné. Zvíře s touto schopností se nenašlo, a tak se hledal záskok. „Jeden ze členů štábů se tedy musel převléct do medvědí kůže a prohánět se po ulici na koloběžce,“ vysvětlil svědek z natáčení.

Horší komplikace s sebou ale přineslo natáčení s tygrem, jelikož ze setkání s ním si Pavla odnesla bolestivou památku. „Nejdřív jsme se dozvěděli, že přijde malý tygřík – a on to byl velký tygr! Šla jsem k němu zepředu a on si zřejmě chtěl hrát, tak mě stisknul. Naštěstí neprokousnul, ale měla jsem na kůži pěknýho modráka,“ odtajnila. Jelikož má ale pro strach uděláno, a tak ji to nemohlo rozhodit. „Naštěstí se nikdy nic vážného nestalo, protože ti lidé, co tam jsou se zvířaty, jsou nesmírně zkušení,“ dodala na vysvětlenou.

Hosté nejen z říše zvířat

I když by se teď mohlo zdát, že snad v seriálu Krejzovi hrají jen zvířata, ale ne lidé, opak je pravdou. Hned v druhém díle se pak objeví speciální host Libor Bouček (37) v roli drsného školitele. „To je dement, kterého nenávidíš, to fakt nemůže hrát nikdo jiný. Muž, který dokáže na ploše několika vteřin vytvořit nenávist. To si myslím, že zvládnu,“ okomentoval moderátor svou roli, která pro něj byla netradiční. „Je to úplně poprvé a myslím, že vzhledem k vlastním schopnostem je to i naposledy,“ zhodnotil sebekriticky.

VIDEO: Tomicová zazáří i v nové řadě StarDance: Jak proběhlo její seznamování s tanečníkem Dědíkem?

Video
Video se připravuje ...

StarDance 2018: Tomicová bude tančit s Dědíkem! Jak proběhlo první setkání? Česká televize

 

Fotogalerie
41 fotografií