Polívkovou před lety proslavila role Jolany v Účastnících zájezdu, kde si své přednosti nechala osahat od Ladislava Ondřeje (26), také v novém snímku nezůstane její výstřih bez povšimnutí. Musí totiž strpět osahávání Hádka.

Ten ovšem jen plnil režiséra Rudolfa Havlíka (42), a tak v tom byl nevinně. Navíc mu to předepisoval scénář. V něm se hlavní postava cynického Karla Krále v podání Jiřího Langmajera (51) po propité noci a setkání s vědmou Zoltanou alias Pavlou Tomicovou (55) promění právě v dceru Bolka Polívky (68).

Přeje si totiž, aby se z něj stala žena, jelikož mu připadá, že to mají v životě jednodušší. O tom, že opak je pravdou, se rázem přesvědčí. Ovšem jeho kamarád Čestmír v podání Hádka se zase musí přesvědčit, jak je to s tím jeho ženstvím. Proto mu pečlivě prohmatává hrudník.

Daleko víc ale Královi v ženském těle bude vadit pozornost od Oldřicha Navrátila v roli člena redakce lechtivého časopisu Playboy. Toho za flirtování a dotěrnost Anička podle scénáře »odměnila« políčkem.

VIDEO: Anička ve filmu hraje stejnou postavu jako Langmajer. Ten prozradil, které ženy obdivuje...

 

Video
Video se připravuje ...

Jiří Langmajer: Obdivuji ženy za to, že dokážou být s muži jako já Adam Balažovič/bpž

Fotogalerie
47 fotografií