Herečka Anna Polívková pozvala svou matku Evelynu Steimarovou (72) do slovenské metropole, kde měla premiéru divadelního představení. A aby se nemusely v noci trmácet zpět do Prahy, na internetu objednala hotel v centru, který vypadal luxusně a stál docela dost peněz.

Přijely jsme tam, jely jsme výtahem a už tam to bylo podezřelé. Celé to tam bylo poškrábané, všude vyryté vzkazy… A když jsme vyjely nahoru, byl tam úplně černý běhoun, který byl uprostřed ochozený,“ pustila se Polívková do vyprávění pro barrandovský pořad Paparazzi.

A šok je čekal, když otevřely dveře pokoje. „Všude bylo tmavo, protože okno bylo tak zaprášené, že tam zvenku nešlo světlo. Ještě tam byla z půlky okna nějaká reklama. A ve vaně byl takový čůrek od rezu,“ dodala herečka a partnerka tanečníka Michala Kurtiše. A zatímco Anička propadala panice, její maminka to vzala sportovně. „Aničko, to je skanzen! Já tady zůstanu! Tady to vypadá úplně jako před třiceti lety. To je úžasné. Nic se nezměnilo!“ vzpomíná na slova své matky Polívková. A tak nakonec zůstaly.

Podobná věc se stala zpěvačce Monice Absolonové. Její přítel jí přes internet objednal kožené rukavice jako vánoční dárek. Nejenom že přišly po Vánocích, ale ještě to nebyly originální značkové rukavice, ale levná napodobenina.

VIDEO: Vladimír Polívka po rozchodu se snoubenkou: Uvědomuje si, o jakého fešáka přišla?

Video
Video se připravuje ...

Vladimír Polívka po rozchodu se snoubenkou: Uvědomuje si, o jakého fešáka přišla? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
29 fotografií