Na festivalu vás zahřejí nejen polévky tuzemské, jako je bramboračka, kulajda, knedlíčková či dršťková, ale hlavně polévky z celého světa jako ruský boršč, mexické chipotle a menudo, malajská laksa, francouzská bouillabaisse, vietnamské pho, španělský cocido, marocká harira nebo japonské miso či ramen.

Organizátoři myslí i na vegetariány. „Doufáme, že je uspokojí pestrý výběr zeleninových krémů a luštěninových polévek. Zajídat se bude křupavými rohlíčky, kmínovými houstičkami a jinými druhy slaného pečiva,“ prozradila za pořadatele tisková mluvčí Monika Kaňáková.

K pití se bude podávat teplý cider, případně mošt, svařené víno i čerstvě uvařené pivo přímo v pivovaru. Nebudou chybět ani koláče a buchty. A jelikož toho jídla a pití bude opravdu hodně, doporučujeme si na festival vyhradit alespoň dvě hodiny svého času. Více informací o události objevíte tady.

Kdy? V sobotu 14. dubna
Kde? Smíchovský pivovar
Vstupné? 50 korun

Fotogalerie
4 fotografie