Život se s ní příliš nemazlil. Poznala smrt, osamocení, beznaděj. Kvůli tomu skončila až na samém okraji společnosti.

Vše odstartovalo náhlé úmrtí. „Maminka mi zemřela ve dvanácti letech. Šla jsem do dětského domova. Tam jsem trochu zlobila, tak jsem pak byla ve výchovném ústavu,“ vzpomíná Veronika, která se nyní snaží dát lásku a teplo domova svým dětem Valérii (3) a Patrikovi (6).

„V šestnácti jsem poprvé utekla, otěhotněla jsem, drogy do toho, práce společnice,“ přiznává krásná tmavovláska. „Květuš je ta, co mě z toho vytáhla. To žádný chlap nedokázal...,“ dodává. „Spíš ji v tom ještě podporoval, jel s ní v tom. Se mnou je čistá,“ přitakává Květa. A na adresu Veroniky dodává: „Pokud mi neuteče, tak já se jí nikdy nevzdám!“

Lesbický pár z Rokycan

Veronika (27) a Květa (37) spolu žijí rok a půl v Rokycanech v bytě 2+1. Dvojnásobná maminka Veronika je na úřadu práce, partnerka Květa, která má dvě děti ve střídavé péči s exmanželem, je nezaměstnaná. Do Výměny chtěla jít Veronika. Zajímalo ji, zda jejich vztah bude stále stejný, protože je zatím tím nejlepším, co kdy poznala.

Rodina ze Zbůchu

Manželé Veronika (32) a Tonda (34) žijí v malé vesnici v bytě 3+kk. Mají spolu děti Lilinku (5) a Tadeáška (3). Veronika, která je zaměstnaná v reklamní agentuře, má ještě Dominika (12) z předchozího vztahu. Partneři spolu žijí deset let a jejich vztah prochází těžkou krizí. Nejsou schopni spolu vlastně vůbec komunikovat.

Fotogalerie
4 fotografie