I dva roky po natáčení jsou manželé ze Špindlerova Mlýna spolu, ale Petr pořád není spokojen s celkovým přístupem své ženy. „Jsem zvědavý, co s ní udělá, že se viděla v televizi. My jsme se o tom natáčení totiž vůbec nebavili,“ řekl Blesku s tím, že sám od ženy čekal změnu chování už dřív.

„Mám připravenou žádost, chci děti do své péče. Pokud si to ani teď nesrovná v hlavě, odejdu,“ prohlásil Petr s tím, že je připraven se s Ivetou i rozvést. Petr je velmi vytížený muž, podniká a živí rodinu. Až během natáčení pořadu se od sociální pracovnice dozvěděl, že jeho děti ‒ Adrianka (7) s Dominikem (3) ‒ bývají doma samy, zatímco máma někde popíjí. Petr nyní hodně pracuje v Praze, kam s sebou dokonce občas bere i děti. „Jsem schopný se o ně postarat,“ je si jist.

Chvilku po odjezdu štábu TV Nova si Iveta našla práci. „Pracuje jako barmanka v hospodě, kam chodila pít,“ prozradil manžel, který z toho není šťastný. Iveta se ale dušuje, že jí to prospívá: „Nemůžu tolik pít, když pracuju! Pivko si dám, ale rozhodně se neopíjím denně.“ Pořád má za to, že u nich doma je vše v pořádku...

Druhý pár: Soud jim přiklepl péči!

Druhým párem ve Výměně byli důchodci Lenka (52) a Láďa (66). Ti se musejí starat o vnoučata Honzíka (7) a Elinku (2,5), protože jejich máma s tátou propadli drogám. „Před měsícem nám byly děti soudně přiděleny do pěstounské péče,“ pochlubila se Lenka. Teď tak mohou o budoucnosti dětí rozhodovat bez dceřina a zeťova souhlasu.

Fotogalerie
10 fotografií