„Maminka mi zemřela ve dvanácti, šla jsem do dětského domova, tam jsem trošku zlobila, tak jsem pak byla ve výchovném ústavu, v šestnácti jsem poprvé utekla, otěhotněla jsem, drogy do toho, dělání společnice… Květuš mě z toho vytáhla. To žádný chlap za těch jedenáct let nedokázal,“ dušovala se matka dvou dětí na začátku kontroverzní show.

Velký obrat

Jenže proteklo něco vody říčkou Klabavou a vztah dvou rokycanských lesbiček je minulostí. Květuš dnes už žije s jinou dívkou, prý fotografkou, což konečně dokazují fotky na sociální síti.

A Veronika? „Podle kamaráda z Rokycan, s kterým se občas vidím, se ve městě povídá, že po rozchodu znovu šlape. Prý pro nějakého Francouze,“ svěřila Blesku Veronika (32) z druhého páru aktuální výměny.

Rozchod místo svatby!

A jak je na tom sama Veronika ze Zbůchu, kterou Tonda (34) před celým národem požádal ve včerejší Výměně manželek o ruku? „Nevzali jsme se. Idylka trvala asi čtyři měsíce, ale pak se vše vrátilo do starých kolejí. Odjel zpátky na Slovensko, já jsem teď s dětmi sama a nic mi vlastně nechybí,“ přiznala Blesku Veronika.

Fotogalerie
7 fotografií