Podnikatel Petr bývá od rána do večera z domova pryč a nemá ponětí, že o jeho děti není řádně postaráno. Nezaměstnaná Iveta přes den obvykle vyspává a noci tráví v hospodě u půllitru piva.

„Byla tady paní ze sociálky a sdělila mi krásnou věc, že tu byla před třemi týdny a děti tu byly samy! Teď sem bude chodit každý týden kontrolovat, jestli se o ty děti někdo stará,“ děsí se Petr.

Video
Video se připravuje ...

Výměna se vším všudy! Tohle je milenec mé ženy, sdělí Petr vyměněné Lence! TV Nova

Se ženou to nemá lehké, už jednou mu utekla s milencem, ale vrátila se – s dluhy na krku. Teď navíc hrozí, že její vinou skončí jeho ratolesti v dětském domově! „Já jsem o tom slyšela, že tu občas bývají samy. V podstatě mi to řekly samy...,“ potvrdí náhradní manželka Lenka (52).

Alkoholička Iveta si je vědoma, že není právě vzorovou ženou. Vysedávání v putyce i útěk k milenci však omlouvá tím, že ji Petr doma týrá! „Kdyby u nás vše fungovalo, jak má, tak bych neodešla! Kdyby si mě vážil, kdyby nebyl arogantní, kdyby mě netřískal, nikdy bych neodešla...,“ kydá se slzami v očích na muže špínu. A poněkolikáté slibuje, že přestane pít…

Fotogalerie
10 fotografií