Indián Honza se zachoval jako buran a hulvát. Během natáčení Farmář hledá ženu si hodně drsným způsobem dělal srandu ze soutěžící Olí (†41). Blondýnku jeho slova tak mrzela, že dokonce na vlastní žádost opustila farmu. A o pár měsíců později spáchala sebevraždu.

Francouzák na koníčkovi

Vše začalo ten den odpoledne. Honza vzal své dvě uchazečky, Lenku a Olí, na vyjížďku na koni. Nejprve si jel zaklusat s Lenkou, která se mu moc líbila. "Dáš mi pusu?" zeptal se jí bez otálení, když dojeli do lesa. Místo odpovědi dostal dlouhý francouzský polibek. Bylo tedy jasné, že sympatie jsou vzájemné.

Projížďka s Olí už tak pohádkově nedopadla. "Myslím si, že sis ke mně nenašel cestu, že to zůstane v rámci přátelství. Asi je to vzájemné, nezajiskřilo to třeba jako s někým jiným...," narážela na jeho náklonnost k Lence. "Cítím, že jsem jen kamarádka," dodala. Reakce indiána byla ostrá: "Třeba nejsi ani kamarádka. Třeba se těším, až vypadneš!" Na to Olí už neměla slov.

Drsné ponižování u večeře

Honza vzal pak holky na večeři. "Přestala jsem bojovat, když přijela Lenka," přiznala u jídla blondýnka. Načež indián začal plánovat společnou noc se svou vyvolenou přímo před zavrženou Olí!

"Leni, to je poslední noc. Já mám obrovskou potřebu ji strávit s tebou. Myslíš, že by to bylo schůdné?" zeptal se opatrně. "Jo, to by šlo," odpověděla tmavovláska. "Já spím dneska u koní..." prohlásila tiše Olí. A v restauraci začalo být dusno.

"Tam dáme nějakou zástěnu... My nebudeme sexovat!" dušoval se Honza. "Ráno nám půjdu udělat kafe. Nebo Olí by nám ho mohla jít udělat. Ty jo, to je dobrej nápad!" vpálil do obličeje Olině, která nevěřila svým uším. "Jako že chcete kávu do postele? Děláš si srandu?" ptala se indiána, který byl v tu chvíli hodně vysmátý. Asi mu představa, že s Lenkou stráví noc a Olí jim pak přinese kafe až do postele, přišla zábavná.

Fotogalerie
13 fotografií

Kvůli němu jsem za blbce, řekla Olí

"Já bych kamarádovi a kamarádce kávu udělal," pokusil se o vtip Honza. Jenže Olí už toho měla dost. "Za této situace ne!" pronesla rázně a vypadala hodně naštvaně. Indián její vztek z ponížení ale vůbec nevnímal. Oči měl jen pro Lenku.

"Já už se těším do té postele!" řekl bez ohledu na to, že s nimi u stolu stále seděla šokovaná a rozlobená Olí. Ta pak na kameru řekla: "Byl to rozhovor na jeho úrovni. Tohle patří k jeho inteligenci. Mohl to udělat normálně, abych z toho nevyšla jako blbec."

Rozhodla se, že na farmě už nezůstane ani minutu a ještě tu noc odjede a pro věci a rozloučit se s Lenkou přijede ráno. Nechtěla ale zmizet beze slova, a tak se ještě s novým párečkem sešla.

Poslední slova

"Bylo to ponižování," snažila se vysvětlit Honzovi, jak celou situaci cítí. Jenže ten ji vůbec nebral vážně. "Je pro tebe nepříjemné nosit kamarádovi a kamarádce kafe, tak ho nenos, to je tvoje rozhodnutí," reagoval.

Co na scéně bylo možná nejhorší, je to, že i Lenka považovala indiánovo chování za normální. "Nemyslím si, že to z jeho strany bylo zlé," řekla. Asi jí vidina společné noci se snědým farmářem zatemnila mozek.

Olina Řebíčková byla 15. března letošního roku nalezena mrtvá v lese. Spáchala sebevraždu. Rodina, přátelé i štáb reality show byly z této smutné zprávy v šoku. Kamarádka Olí se Blesku svěřila, že se farmářka trápila mnoha věcmi. Jednou z nich mohlo být i ponížení, které zažila s Honzou.

Co se dělo u ostatních farmářů? Došlo na další líbací scény? A kdo už tuší, že pojede domů s nepořízenou? To vše se dozvíte v pondělí v reality show Farmář hledá ženu od 21.20 na Prima FTV.