Oznámení o dalším těhotenství Meghan Markleové by mohlo přijít co nevidět. Alespoň to vyplývá z aktuálních kurzů sázkových kanceláří. V tomto týdnu začali britští občané ve velkém sázet na to, že Archiemu, který se narodil teprve 6. května, brzy přibude druhý sourozenec, a tak se kurzy raketově snížily. 

„V posledních několika dnech jsme byli zaplaveni sázkami na Harryho s Meghan. Sázkaři jsou přesvědčeni, že druhé dítě přijde na svět v roce 2020. A jak se říká, kde je kouř, bývá i oheň,“ prohlásil mluvčí sázkové kanceláře John Hill. 

V sázkové kanceláři Ladbrokes je na druhé miminko vévodkyně Meghan v roce 2020 vypsán kurz dokonce 6 ku 1. „Královská rodina trpí miminkovskou horečkou, takže i přesto, že jeden porod měli jen pár týdnů zpátky, nebyli bychom překvapeni, kdyby se Meghan s Harrym znovu nakazili,“ myslí si mluvčí sázkové kanceláře Alex Apati. 

Členové královské rodiny historicky jen zřídkakdy zůstanou pouze u jednoho potomka. Například Kate Middletonová (37) má děti hned tři a od porodu prvního z nich, George (5), do roka znovu otěhotněla. Stejně to měla i maminka princů Harryho a Williama (36), princezna Diana (†36). William přišel na svět v roce 1982 a do roka byla Diana znovu v očekávání s Harrym.

Od Meghan je tak druhé miminko víceméně očekáváno, otázkou zůstává, zda jí v tom nezabrání vyšší věk. Pokud by do roka otěhotněla, dítě by přišlo na svět jen necelý rok před její čtyřicítkou. 

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

Fotogalerie
89 fotografií