Královský pár se sešel s ostatními hosty z různých odvětví charity, sportu, společenských zájmů a jiných v rezidenci australského guvernéra.

Princ Harry se ujal mikrofonu a malé skupině přítomných oznámil radostnou novinu. „Jsme opravdu šťastní, že tu můžeme být a jsme uneseni, že můžeme vidět lidi servírovat pivo a čaj na odpolední hostině v pravém australském stylu,“ začal se svým proslovem. „Skutečně děkujeme za vřelé přijetí a šanci se setkat s Australany všech druhů povolání,“ pokračoval.

A pak přišlo to nejdůležitější. „A opravdu jsme si nemohli vybrat lepší místo k oznámení… ehm… no… očekávaného děťátka… ať už je to kluk, nebo holka,“ řekl Harry, který nemohl skrýt své rozpaky. Než z úst vyslovil slovo dítě, zadrhnul se a nešlo mu to z pusy ven. Až nakonec slovo dítě vyslovil nahlas a zřetelně.

Celou dobu přitom rozpačitě a s ruměncem ve tváři koukal upřeně na Meghan, která stála v davu mezi ostatními a láskyplně na něj hleděla. V jejích očích byl vidět, na rozdíl od Harryho, klid.

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

Fotogalerie
56 fotografií