22. květen

O těhotenství Meghan Markle se poprvé začalo spekulovat třetí den po jejich květnové svatbě. Tehdy se novopečená vévodkyně objevila na oslavách 70. narozenin prince Charlese v pudrových šatech. Kabelkou si přitom po celou dobu zakrývalo bříško.

18. červen

Meghan s princem Harrym dorazili na svatbu neteře princezny Diany Celie McCroquodale. Vévodkyně se oblékla do volných bílých šatů s modrým potiskem s dlouhými rukávy. V trávě se jí zasekl podpatek a ona tak klopýtla. Víc než to ale lidi zaujaly volné šaty a zkoumali, jestli se pod nimi nerýsuje bříško.

20. červen

Na tradičním zahájení závodů v Ascotu na sebe upozornila hlavně volnou a vzdušnou látkou šatů. Spekulace to okořenilo proto, zda tento výběr oblečení byla pouze náhoda, nebo šlo opravdu o maskování těhotenství.

3. červenec

Vévodkyně popíchla své fanoušky, když na charitativním zápasu v pólu potrénovala na mateřství. Tehdy se sklonila k malé holčičce, dceři Harryho kamaráda Marka Dyera Isabele, a chytila ji za ručičky. Británie se shodla, že jí bijí hormony na poplach a že bude dobrá matka.

8. září

V srpnu byl relativně klid, ale když se začátkem září objevila s Harrym na galakoncertě 100 Days of Peace (100 dní klidu) v petrolejových šatech s volánky přes břicho, měli všichni jasno. Byli si jisti, že je Meghan těhotná a dokonce čeká dvojčata.

13. září

Na základě těchto volných a rafinovaných šatů sázkové kanceláře zažily nával. Sázkové kurzy se na oznámení těhotenství propadly rekordně nízko. Na to, že oznámení přijde ještě letos, je teď kurz 1:5, přitom ještě před pár dny to bylo 4:6. Že to budou dvojčata, je kurz 33:1.

5. října

Když Meghan s Harrym navštívili své hrabství a vévodkyně oblékla zelenou halenku a zelenou těsnou sukní s vysokým pasem, byli fanoušci překvapení. Žádné rostoucí bříško se totiž nerýsovalo. Přišlo zklamání.

11. října

Britové ale nenechali nic náhodě a pověřili místní věštkyni Simone Simmons, aby řekla, jak to s těhotenstvím vévodkyně vlastně je. „Myslím, že je už těhotná. Má něco takového ve tváři. Dávám jejich manželství dva a půl roku až tři roky,“ potvrdila Daily Stars a svým proroctvím veřejnost šokovala.

12. října

Volné, tmavě modré šaty s kabátem, které si Meghan vzala na královskou svatbu princezny Eugenie, vrátily těhotenství opět do hry. Na potvrzení požehnaného stavu byli všichni natěšení. A skutečně se dočkali! Vévodkyně Meghan s Harrym rodině oznámili, že čekají potomka.

15. října

Přes víkend fanoušci utichli, ale v pondělí je čekalo obrovské překvapení. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu oznámili veřejnosti, že je Meghan skutečně těhotná. Miminko by se mělo narodit v dubnu a Meghan se cítí dobře.

Video
Video se připravuje ...

Harryho Meghan je těhotná: Bříško si pořád kryje! Podívejte se na video! Reuters

Fotogalerie
61 fotografií