Thomas Markle si stěžuje, že jeho dcera s ním v poslední době vůbec nekomunikuje a viní z toho částečně i královskou rodinu. Ta očividně neskáče radostí z toho, jak se muž prezentuje v médiích. Nechal si zaplatit za focení i za rozhovory a promluvil v nich nejen o princi Harrym (33), ale dokonce se otíral i o jeho maminku, zesnulou princeznu Dianu (†36).

Kromě toho se o něm také říká, že jeho přílišnou otevřenost má na svědomí alkoholismus. S tím ale on sám nesouhlasí. „Viděli mě nést six pack (karton s šesti lahvemi) piva a hned říkají, že mám problémy s pitím. Ale já pivo často kupuji kamarádům. Já skoro vůbec nepiju, dávám si trochu vína k večeři, nic extra,“ vysvětloval pro Daily Mail.

Promluvil ale také o drogách, jejichž užívání mezi řečí vlastně přiznal. „Ani drogy neberu, už přes víc než dvacet let,“ nechal se slyšet Markle, který podle zdroje britského webu v minulosti návykové látky užíval v době, kdy byla Meghan miminko. Údajně proto, aby zvládl pracovat 16 hodin denně a mohl dcerku finančně zabezpečit.

Na pomoc Markleovi vzápětí přispěchala další jeho dcera Samantha Markle (53) a začala ho hájit s tím, že v Hollywoodu, kde dřív pracoval, byly drogy běžnou praxí. „V 60., 70. a 80. letech bylo kouření marihuany pro většinu lidí v Americe, co znám, kulturní věc. Můj otec ale nikdy nebral kokain nebo jiné takové drogy,“ vysvětlovala pro Mirror s tím, že kdyby byl závislý na drogách, nemohl by víc než 40 let úspěšně pracovat v technickém oboru.

Thomase kvůli jeho výrokům do médií ale už kritizovala řada lidí, pustila se do něj dokonce i modelka Chrissy Teigen (32) a manželka zpěváka Johna Legenda (39). „Tenhle chlápek… stojí za houby. Co mu je? Nech svoji dceru, ať je šťastná, prosím, tohle je trapné,“ napsala na Twitter Chrissy.

Ta na sebe v minulosti upozornila například tím, že se na červeném koberci ukázala v šatech s rozparkem až skoro do pasu a nevzala si kalhotky, a tak světu ukázala svůj rozkrok v celé kráse.

Kromě toho se stala podruhé matkou a promluvila dost do detailů o tom, jak se při porodu roztrhla. Neváhala sdílet ani fotku, na které má venku obří prso a kojí své miminko. Její slova o Markleovi ale opět nenechala bez odezvy jeho starší dcera.

„Takže ta bláznivá prázdná makovice, kterou nikdo z naší rodiny nezná, si bude otevírat chlebárnu? Ten ‚chlápek‘ je náš otec a zaslouží si hodně úcty. To ty stojíš za houby,“ vrátila modelce úder.

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

 

Fotogalerie
127 fotografií