Miss World 2000 je kamarádkou vévodkyně Meghan, a tak se samozřejmě 19. května účastnila i její veselky. Fotkami odtamtud se pak chlubila i na sociální síti a na zamilované novomanžele pěla ódy. Zdá se, že se jimi ale tak trochu inspirovala.

Podle amerického časopisu People se totiž sama zasnoubila. O ruku ji požádal její přítel, herec Nick Jonas (25), známý například z Jumanji: Vítejte v džungli! Dvojice přitom svůj vztah veřejně oznámila teprve letos v květnu, když se společně objevili na prominentním večírku Met Gala. Seznámil je prý společný přítel (podobně jako Harry a Meghan), ale není jasné, zda pár svou lásku nějaký čas tajil. 

Každopádně ale s ničím neotálejí, jelikož v červnu už Jonas představil krásnou brunetku své rodině a následně se na oplátku seznámil s jejími příbuznými. Stihli spolu už i cestu do Brazílie a do Londýna. Právě v britské metropoli měla zhruba kolem 18. července přijít žádost o ruku a následné vybírání prstýnků u Tiffanyho. „Jeho rodina ani přátelé ho nikdy neviděli tak šťastného, jako je nyní. Jsou z toho nadšení,“ prozradil o Nickovi zdroj časopisu People.

O zasnoubení už by údajně měli vědět i Harry s Meghan, s nimiž se dvojice v Londýně setkala na dvojitém rande. Podle E!News je vévodkyně ze zprávy nadšená. Teď je ještě otázka, jestli ve svém nabitém programu najde chvíli a kamarádčiny veselky se zúčastní.

VIDEO: Harryho Meghan má štěstí: Před 80 lety by ke dvoru nesměla!

Video
Video se připravuje ...

Harryho Meghan má štěstí: Před 80 lety by ke dvoru nesměla! Redakce Blesk, Reuters

Fotogalerie
140 fotografií