Kolem královny i Meghan se během celého dne rojily davy fanoušků. Všichni měli očividně velkou radost, že členové královské rodiny navštívili jejich město. Někteří pak měli dokonce šanci s novomanželkou prince Harryho (33) prohodit pár slov.

Již pří výstupu z vlaku se vévodkyně ptali, zda je v severní Anglii poprvé. „Ano, to je pravda. Jsem velmi ráda, že tu můžu být," odpověděla zdvořile. Jindy se na ni zase obrátila mladá dívka jménem Daisy. „Byla jsem docela natěšená, jak se blížila, tak ze mě vypadlo: 'Prosím Meghan, nechcete poznat mou kamarádku Meghan?' Otočila se přímo na nás, přišla k nám, usmála se a pozdravila: 'Dobrý den Meghan, ráda vás poznávám," vylíčila pro Daily Mail svůj zážitek. Její kamarádka a jmenovkyně vévodkyně pak vzrušením sotva dýchala.

Samozřejmě že brunetka dostala také otázky týkající se svatby a vztahu s princem. Královská fanynka Jo Richards z Chester jí totiž darovala knihu s kresbami zobrazujícími místní památky a poděkovala jí, že přijela. „Není zač, jsem šťastná, že jsem tady," odvětila bývalá herečka s úsměvem. „Pak jsem se jí zeptala, jak si užívá manželský život," popsala Jo.

Fotogalerie: Uniklo ze svatebního mejdanu Harryho s…
189 fotografií

„Je to úžasné, opravdu si to užívám. Harry je vůbec ten nejlepší manžel," řekla Meghan a úplně se při tom rozzářila. S manželem teď sice nemají čas vyrazit na pořádnou svatební cestu, ale je jasné, že v líbánkách jsou pořád a jako správní novomanželé vidí toho druhého v růžových barvách. 

Ostatně od jejich svatby, která se odehrála 19. května ve Windsoru, neuběhl zatím ještě ani celý měsíc. Přesto už se vévodkyně dočkala cti trávit celý den s královnou. Navíc se zdálo, že se dobře bavily.

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

 

Fotogalerie
113 fotografií