"Je na vrcholu štěstí," zní z okolí Pippy a jejího manžela Jamese Matthewse (42). Zatímco její sestra Kate může svého třetího potomka přivést na svět každým dnem, Pippa by měla být na konci třetího měsíce, proto šťastná novinka mohla vyletět do světa. 

První, kdo se o těhotenství Pippy hned po jejím manželovi dověděl, byla právě její starší sestra. Podle zdroje z okolí byla Kate z novinky naprosto nadšená. Zpráva přišla jen pár týdnů poté, co byl Pippin tchán David Matthews (74), otec finančníka Jamese, obviněn ze znásilnění. Ten je odmítl jako nechutné a lživé výmysly. Dva sexuální útoky se měly odehrát v letech 1998 a 1999.

Zpráva o těhotenství Pippy přinesla do rodiny zmítané skandálem tolik očekávanou a potřebnou radost a úlevu, píšou britská média. 

Pippa a James se vzali loni 20. května. Ačkoli svatba její sestry Kate byla královská, její mladší sestra rozhodně nezůstala pozadu. Oblékla krajkovou róbu z dílny návrháře Gillese Deacona, který obléká světové celebrity. Krajková róba s krátkými rukávky a stojáčkem kolem krku vyšla v přepočtu na 1,2 milionu korun. Ke kostelu přijeli snoubenci Jaguárem z roku 1951, k oltáři pak dceru odvedl její otec Michael Middleton.

Tři miliony spokl například velký skleněný altán, kde se po obřadu konal svatební banket. Na svatbu byl dopraven z Belgie a stál na zahradě sídla Middletonových. Jen kaviár, na kterém si pochutnávaly stovky hostů včetně například tenisty Rogera Federa a jeho ženy Mirky, stál přes milion.  Osm kilo této pochoutky věnoval na svatbu zámožný Rus, jehož identita zůstala v utajení.

Zatímco Pippa šla na svatbě Kate za její družičku, která jí nesla vlečka (a přitom vznikl dnes již legendární snímek jejího sexy zadečku), vévodkyně měla na sestřině svatbě na starost kupu malých družiček a mládenců, mezi nimiž byla i princezna Charlotte a prince George.

Fotogalerie
15 fotografií