Jádro královské rodiny tvoří samozřejmě nejbližší příbuzní královny Alžběty II. (91), která má čtyři děti, osm vnoučat a zatím pět (s dalším na cestě) pravnoučat. Kromě toho mají titul také její bratranci a sestřenice.

Ovšem pak je ještě část rodiny, která bývá spíše přehlížena. Například potomci královniny snachy a vévodkyně z Cornwalu Camilly (70). Ta byla před svatbou s princem Charlesem (69) vdaná za někdejšího důstojníka britské armády Andrewa Parkera Bowlese (78). S ním zplodila dvě děti, food kritika Toma (43) a kurátorku Lauru Lopes (40).

Právě o ní většina veřejnosti netuší. Blondýnka, která se v roce 2006 ve Wiltshiru vdala za diplomovaného účetního Harryho Lopese (40), se totiž nesnaží spojení s královskou rodinou využít a drží se spíš stranou.

Přesto ale na důležitých událostech většinou nechybí. V roce 2005 tak přihlížela například svatbě své maminky se synem královny a dokonce se v dubnu 2011 objevila i zhruba s pěti sty hosty na velkolepém obřadu prince Williama s vévodkyní Kate (36).

Mnohem důležitější úlohu tam měla ale její dcerka Eliza (nyní 10), která byla tehdy jednou z roztomilých holčiček, které na svatbě rozhazovaly květiny. Kromě ní mají Laura s Harrym ještě další dvě mladší děti, dvojčata Louise a Guse.

Otázkou zůstává, zda se Laura vypraví i na veselku druhého ze svých nevlastních bratrů, prince Harryho, který se chystá v květnu letošního roku oženit s Američankou Meghan Markle (36).

VIDEO: Eskymáci hekáním odbourali Charlese a Camillu. Vévodkyně smích neukočírovala.

Video
Video se připravuje ...

Eskymáci hekáním odbourali Charlese a Camillu. Vévodkyně smích neukočírovala. Blesk TV, The Royal Family Channel

Vše o svatbě prince Harryho a Meghan Markle najdete zde >>>

Fotogalerie
76 fotografií