Snímek Harry&Meghan: The Royal Love Story (v překladu královská lovestory) o milostném vztahu prince Harryho a Američanky Meghan Markle hodlá natočit televizní společnost Lifetime a premiéru by chtěla stihnout ještě před květnovou veselkou slavného páru.

Režie se ujme rodák z Bangladéše Menhaj Huda a dokonce i hlavní role už jsou obsazené. Na sociální síti to prozradila filmová představitelka Meghan, herečka ze seriálu Jessica Jones Parisa Fitz-Henley (41). Meghan je sice trochu podobná, ovšem na rozdíl od ní má kudrnaté vlasy. Obdobný má i původ, jelikož její otec je Jamajčan a matka Američanka. Naopak snoubenka člena královské rodiny má otce bělocha a matku černošku.

Prince Harryho by pak měl ztvárnit Murray Fraser, jehož zatím nejvíc proslavil seriál The Loch. Zajímavé je, že s dílem týkajícím se britské královské rodiny už má jisté zkušenosti, jelikož si zahrál v seriálu Viktorie o praprababičce královny Alžběty II. (91).

Harry a Meghan ale nejsou jediní, kdo se dočkal filmu na svou počest. Stejný osud potkal v roce 2011 i prince Williama (35) a jeho tehdy ještě snoubenku Kate Middleton (36). Pohádkový příběh s názvem William a Kate, jenž vypráví o seznámení dvojice na univerzitě ve Skotsku, měl premiéru v den královské svatby a vysílán byl již i u nás. In memoriam byl zfilmován i životní příběh matky Harryho a Williama, princezny Diany (†36). Zahrála si ji Naomi Watts (49).

VIDEO: Meghan Markle vs. Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl?

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle vs. Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? HarpersBazaar

Vše o svatbě prince Harryho a Meghan Markle najdete zde >>>

Fotogalerie
118 fotografií