Meghan Markle, snoubenka prince Harryho, již stihla otřást královskou rodinou nejen kvůli svému americkému občanství, ale také kvůli rozvodu a „obyčejnému“ původu.

Na diskusi se „Velká čtyřka“, jak jim v Británii přezdívají, setkala a debatovala o významu charity a její důležitosti. Podle všeho byla Markle velmi nervózní.

Vévodkyně Kate si Meghan vzala pod křídla

Odborníci na řeč těla prozradili, že Meghan byla jako budoucí členka královské rodiny velmi nervózní. „Šlo jasně vidět, jak ji Kate vzala pod svá křídla,“ řekla odbornice na řeč těla Judy James. Meghan působila velmi dynamicky, sebejistě a výmluvně. Bylo vidět, jak je nervózní, avšak nedala na sobě nic znát.

Obě dámy spolu vřele diskutovaly, smály se. Chvilkami to vypadalo, že oba princové jsou tam tak trošku navíc. Ženy se vřele doplňovaly. „Šlo vidět, že vévodkyně Kate je zde v dominantnější roli,“ doplnila Judy James.

Dynamická Meghan

V mnoha momentech to vypadalo, že snoubenka prince Harryho se o problémech s chudobou rozpovídala s větší vervou, než bylo zdrávo. Její rozšafnost donutila Velkou čtyřku k mnoha úsměvům.

„Meghan seděla vzpřímeně a reagovala na všechny otázky, Kate se držela zpátky. Celá situace vypadala spíše jako rozhovor dcery, na kterou dohlíží její matka. Kate si během celého večeru udržovala velmi klidný, vyrovnaný a vřelý styl.

Královská rodina se má na co těšit. Zatímco Kate byla vždy strategická, opatrná a zamyšlená, její budoucí švagrová Meghan je evidentně velmi spontánní a divoká. Zatím jí královská rodina její přešlapy toleruje, do budoucna se však bude muset naučit kontrolovat.

Fotogalerie
24 fotografií