Vzhledem k tomu, že princ Harry je až druhorozený a není tedy přímým následníkem britského trůnu, nejsou na něj kladeny takové nároky a ani v případném sňatku s rozvedenou Američankou by mu tak nikdo nebránil. Přesto je stále členem královské rodiny a jeho nastávající žena se tak musí lecčemu přiučit, aby zapadla a nevrhala na monarchii špatné světlo.

Královská etiketa a další různá pravidla tvoří jen základ toho, co by měla Markle znát, pokud by se opravdu chtěla s Harrym zasnoubit. Podle magazínu Hello! se v takovém případě stane důvěrnicí a rádkyní ve všem potřebném právě Kate Middleton. Ta si před sedmi lety prošla tím samým a těsně před zasnoubením s princem Williamem (35) se jí dostalo pomoci od Sophie (52), manželky hrabě z Wessexu Edwarda (53). Tedy od švagrové prince Charlese (68).

Nyní je řada na ní, aby vědomosti předala dál. Bude tak mít možnost se s Meghan blíže seznámit a spřátelit, i když už se několikrát potkaly, například během květnové oslavy svatby Pippy Middleton (34).

VIDEO:  Kate se od oznámení těhotenství poprvé objevila na veřejnosti

Video
Video se připravuje ...

Kate se od oznámení těhotenství poprvé objevila na veřejnosti. www.youtube.com_Princess Diana & The Royal Family/BPŽ

Brunetky zřejmě nebudou mít problém najít společnou řeč, kromě lehké fyzické podoby je totiž spojují také některé jejich zájmy. Obě mimo jiné milují kabelky značky Mulberry, obdivují práci módního návrháře Erdema Moralıoğlu a velmi rády tráví čas v přírodě. Kromě toho Harryho vyvolená stejně jako vévodkyně Kate zbožňuje hodinky Cartier, což byla ostatně oblíbená značka i princezny Diany (†36). S ní bývají též obě často srovnávány kvůli své práci pro charitu.

Pokud by vše vyšlo podle plánu a Harry s Meghan si řekli sladké ANO, staly by se z krásných tmavovlásek švagrové a navíc i sousedky. Na pozemcích Kensingtonského paláce má totiž každý člen rodiny určené své sídlo. Harry coby starý mládenec zde má zatím jen dvoupokojový domek, ovšem po svatbě se bude i se svou vyvolenou moci přestěhovat do větší budovy, která je v přímém sousedství se sídlem bratra Williama, který zde žije právě s Kate a dětmi Georgem (4) a Charlottou (2).

Fotogalerie
60 fotografií