V roce 1992 princezna Diana oslovila svého hlasového poradce a hvězdu seriálu Coronation Street Petera Settelena, aby s ní udělal rozhovory. Bylo to těsně předtím, než se oficiálně rozvedla se svým manželem princem Charlesem. O zveřejnění rozhovorů Settelen dlouho bojoval s rodinou zemřelé princezny. Spor nakonec vyhrál a v těchto dnech dojde k jejich odvysílání. 

Nyní však vyšlo najevo, že natáčení pokračovalo i po Dianině rozvodu. Roku 1997, pár měsíců před Dianinou tragickou smrtí, byl osloven kameraman, který pracoval pro BBC, aby přijel do Kensingtonského paláce. Nezůstala u jednoho setkání a kameraman se rozhodl, že si povede deník. Až nyní po tolika letech o natáčení s tragicky zesnulou princeznou promluvil. Přál si však zůstat v anonymitě.

V posledních rozhovorech, kdy byla princezna nejotevřenější, prý do detailů popsala vztah s Charlesem, včetně toho, jak i během jejich manželství udržoval poměr s Camillou. Rozmluvila se dokonce o tom, že nachytala následníka trůnu telefonovat s Camillou na záchodě. Údajně měli provozovat sex po telefonu. „Popisovala, jak poslouchala jejich telefonické rozhovory. Jednou Charlese nachytala, jak sedí na toaletě a telefonuje,“ napsal si podle serveru DailyMail do svého diáře a dodal, že se mělo jednat o sex po telefonu.

Princezna prý byla plně rozhodnuta nenechat Charlese usednout na britský trůn. „Byla rozhodnuta udělat vše pro to, aby se Charles nestal nikdy králem,“ stojí v deníku kameramana. „Chtěla, aby po smrti královny na trůn usedl William. Diana sama sebe viděla jako sílu, která pomůže Williamovi k moci.“

VIDEO: Ukázka z nového dokumentu o princezně Dianě

Video
Video se připravuje ...

Ukázka z nového dokumentu o princezně Dianě youtube/The Duke of Brittany/bpž

Fotogalerie
57 fotografií