Sexu a bílého prášku milovná tvář českého modelingu Faltýnová dostala fáro za tři miliony, které už je za tři dny zbořené.

Video
Video se připravuje ...

Faltýnová dostala auto. instagram

Skvělému herci a zkrachovalému farmáři Bolku Polívkovi zase přiklepli sedm mega, což je hodné zapít řádkou panáků. A u sousedů na Slovensku souloží muž s kozou. Alespoň to tvrdí jeho vesničtí spoluobčané, které k takovému názoru přiměl fakt, že nebohá koza mečí přímo zoufale.

Prezident Zeman, jenž v nedělním rozhovoru pro Blesk.cz apeloval na občany, aby se proti teroristům vyzbrojili a dodal, že jeho žena jde příkladem, se v olympijském Riu de Jaineru víc než vlídně pomuchloval se slovenským protějškem Kiskou a pak se vydal za Kristem. Spotřebitelský test ukázal, že v bílých klobásách není maso, ale škrob. Ovocné zmrzliny jsou cukrovou vodou s trestí bez ovoce. Houbařům počasí přeje, tyhle lesní plody rostou všude a zvýšeným sběrem stoupají i jimi zaviněné otravy.

Pučistický pilot nemohl sestřelit tureckého prezidenta Erdogana, neboť jeho stíhačce F-16 došlo palivo, je další zpráva dne. Miloš Zeman prý za Kristem ještě nedošel. A mistr absurdního divadla Samuel Beckett vzkazuje z nebe, že to tady děláme dobře, líp by to prý nedovedl.

Všechny komentáře Františky nejdete: ZDE!

Fotogalerie
57 fotografií