Narezlé, v jemných vlnách k ramenům spadající vlasy, pečlivě nalíčená tvář, do půli stehen sahající malé večerní šaty a kotníčkové střevíčky s volnou patou na vysokém jehlovém podpatku… Takový byl styling čtyřiatřicetileté herečky, která se pět neděl od narození dítěte objevila na gala večeru Mental Power Prague Film Festivalu bez partnera Vojty Dyka, kterého protentokrát zastoupil charismatický kolega Vojta Kotek, jenž Táně dělal doprovod.

Odvaha se cení, ale…

Je sympatické, že se Vilhelmová nestraní společnosti a nečeká jako mnohé jiné hvězdy až figura zas bude mít bývalou linii. Ne každá má totiž odvahu ukázat se světu i s kily, jež v těhotenství nabrala. Umí v sobě potlačit mučivé mindráky z většího uvolněného břicha, rozestoupeného pasu, polštáře tuku na zadku, které jsou pro období po porodu typické. A to se - přiznejme si - netýká jen mediálně sledovaných osobností, ale i řady veřejnosti neznámých žen. Nicméně i v době respektované indispozice je záhodno outfit přizpůsobit realitě, s rafinovaností ženám vlastní kamuflovat nedostatky postavy. Což Táňa opomněla.

Černé, ke krku uzavřené šaty z tkaniny charakteru lehké vlny se spadlými rukávky jsou samy o sobě působivé. Ale ani dominanta výšivky, ornamentu ze zlatavě kovové nitě či aranžmá textilie nezamaskuje nedostatky těla šestinedělky, které si žádá volnější střih. Například áčkovou siluetu v podobě přísně jednoduché toalety v midi či maxi délce – charakter akce takové volbě navíc přihrával. Sporný je i výběr neméně působivých, kovovými nýtky zdobených lodiček s otevřenou patou, které kryjí nárt, sahají pod kotníky a lýtko rozhodně neprodlužují.

P.S.

Velmi dobré šaty, boty, citlivě zvolené náušnice. Nic laciného, podbízivého. Lady elegance, která nenudí. A taky kvalita… Ale ani tyto trumfy nestačí, když se vynesou v nesprávný okamžik, což je případ i Táni Vilhelmové. Je tedy dobré si takové riziko pamatovat a snažit se jej vystříhat.

Fotogalerie
4 fotografie