Petra Němcová

Topmodelka byla tváří butiku Salvatore Ferragamo, jenž má ve své žhavé kolekci i repliku lodiček pro Marilyn Monroe, již Ferragamo obouval stejně jako jiné hvězdy včetně módní ikony Audrey Hepburn. Petra dostála své roli a vystřídala řadu kreací včetně těchto zlatavých, s asymetrií si pohrávajících šatů s jedinečnými kozačkami. A všechno bylo na poli módy on exclusive. Zkrátka, nezadala si.

Hana Svobodová

Na černý základ topu a úzkých, legíny připomínajících kalhot navrstvila bývalka Leoše Mareše lady pláštík v efektní a zároveň ožehavé kombinaci black & white. Přidala dost šílené psaníčko luxusní značky Prada a tenisky, jimiž ve výzvě sloučit neslučitelné neobstála.

Ivana Gottová

Hostem Beaty Rajské se pro módní noc stala Ivana Gottová. Maxi sukně s výrazným potiskem květů ve společnosti kožené bundičky a dámských lodiček představovala tuzemský pokus sloučit neslučitelné. A také letáky, které anoncují, že v supermarketech se nakupuje hezky a po česku.

Tereza Maxová

Topmodelka byla hostem butiku Kláry Nademlýnské, která si před kariérou své značky dala praxi v ateliérech módy v Paříži. Tereza dělá tvář tvorbě Kláry už řadu let, ale tady je prezentace poněkud rozpačitá. Top spolu s kalhotami nudí. Tohle není minimalismus, který oslňuje, dostává úderností do kolen.

Pavlína Němcová

Oblékla rozvolněné šaty s efektním a zároveň nenápadným akcentem reliéfu, který je ozdobil. Svítivou růžovou doplnila akcentem černé, jenž zazněl ve shrnutých kozačkách. I tento styling byl bez chyby.

 

Video
Video se připravuje ...

Prague Fashion Night Thomas Kruchina, Ondřej Rybár

Fotogalerie
5 fotografií