Ženy milují nakupování a ani u celebrit tomu není jinak. Čím více peněz mají, tím dražší oblečení si mohou pořídit. Lodičky za 42 tisíc? Na Prague Fashion Night nic výjimečného. Jen se podívejte, kolik slavné ženy Česka utratily za oblečení.

Šaty za 30 tisíc

Odolat modelům od přední návrhářky Beaty Rajské (51) lze jen stěží. Přesvědčila se o tom i modelka Tereza Zimová (28), která za Beatiny šaty utratila téměř 30 tisíc korun. „Nelituji, jsou nádherné,“ pochvalovala si Tereza. I Petra Němcová (33) neodešla s prázdnou. Sice má kabelek plnou skříň, jedné značce Louis Vuitton přece jen neodolala. Tvář Prague Fashion Night si prostě musela něco odnést.

Kozačky pro Františku

Opravdu křupavý kousek v Simple Concept Store objevila moderátorka Zorka Kepková (22). Neodolala a nemalé peníze utratila za boty značky Louboutin. Exmilenka Leoše Mareše (37) Hana Svobodová (24) šla v jejích šlépějích a také si pořídila »louboutinky«. Módní guru Blesku Františka Čížková si koupila kozačky značky Celine.

Na prodej byly i lodičky slavné Marilyn Monroe

Světová modelka Petra Němcová, která přiletěla do Prahy pouze na otočku, se setkala s dcerou slavného módního návrháře Salvatore Ferragamo. Ta do Prahy zavítala pouze kvůli zahájení prodeje bot z limitované edice legendární Marilyn Monroe. Němcová se modely světového návrháře nechala zahalit od hlavy až k patě.

Video
Video se připravuje ...

Prague Fashion Night Thomas Kruchina, Ondřej Rybár

Fotogalerie
16 fotografií