Románek se slavným sprinterem Usainem Boltem měl údajně podle jeho exmilenky Krézlové, jež vlastní jakousi modelingovou agenturu a touží být zpěvačkou, trvat rok. Podle jedné verze se poznali na Jamajce, odkud atlet pochází. Podle druhé v Londýně. Karolína Krézlová se nechala několikrát slyšet, že se slavným běžcem cestovala po celém světě. Zkrátka jej doprovázela. On se do ní zbláznil, zatímco ona dospěla k rozhodnutí, že rozchod je nezbytný, protože pochopila, že její výbušná, divoká povaha se s jeho neslučuje. „Zůstali jsme přátelé,“ uzavírá Krézlová tuto love story hodnou večerů pod lampu...

Je Karolína pouhé zboží, nebo ne?

Být exmilenkou Usaina Bolta, navíc tou, která mu dala, jak se lidově říká, kopačky, je dobrý tah na branku popularity. Ale také platí, že tuhle atraktivnost spláchne jiná neméně pikantní a aktuálnější pěna dní. Krézlová dobře ví, že na dráhu zpěvačky, po níž touží, musí mít jiné zázemí, než jsou rychlé nohy Usaina. Poskytl jí ho Jaro Slávik. Díky němu má nasmlouvaná vystoupení, vydává singl, udělala klip… Nic proti tomu, nebýt skutečnosti, že Slávik je porotcem v show, kde ona soutěží spolu s jinými o postup a snovou výhru sto tisíc eur.

Předpokládám, že Karolína je natolik soudná, že nepředpokládá, že by na vítězství dosáhla. Žádný výjimečný talent nemá, její zpěv ani projev ze židlí nezvedá. O nešťastném, pipinky hodném entrée, jímž se v show uvedla, nemluvě. Ale i tak platí, že TV obrazovka živí jméno, slávě nahrává. A ještě více věhlasu napomáhá skandál - v jejím případě milostný poměr s porotcem Slávikem, jenž řada informovaných lidí z branže tiše potvrzuje. Ostatně ani ona sama jej nevyvrací. Jen decentně mlží a navíc způsobem, jenž fámě či skutečnosti nahrává.

Slávik se nechal slyšet, že si na něm Krézlová popularitu staví a snažil se být nad věcí. Fakt, že se s ní nepřípustně zaháčkoval, tím však nesmáznul. Ale přiznejme si, že tento průšvih zájem o něj i Krézlovou zvyšuje. Lidi na její vystoupení budou ze zvědavosti chodit. On i ona budou inkasovat peníze. Zda se do Krézlové Slávik zakoukal a zblbnul, těžko říci. Ale že je tahle snaživá slečna potencionálně dobrým, byť krátkodobě výnosným zbožím zkonstatovat jde.

Fotogalerie
10 fotografií

Divadlo k pousmání

Jsou to jednoduché počty: Románek s jamajským sprinterem Boltem je sice dobrý zářez, ale také je dobré si položit otázku, kolik procent lidí u nás ví, kdo Usain Bolt je. Přiznejme si, že zpěvák Sámer Issa, jehož mediální sláva poněkud skomírá, je široké české veřejnosti více známý než zmíněný fenomenální Bolt. A Krézlová se potřebuje zviditelnit, připomenout se před vystoupením v Talentu. Dát o sobě vědět potřebuje i Sámer Issa. Ti dva tedy dají echo jistému fotografovi, jenž s  nimi udělá sérii paparazzi snímků v ulicích. Dotyky, objetí, smích nad dvojkou vína nebo kafíčka. Na jejich obhajobu ale nutno dodat, že nejsou jediní, kdo něco takové inscenují.

Jenže pak přijde Karolína Krézlová na scénu Talentu. Lucie Bílá jí právem se vší empatií setře a z jejího prohlášení je znát, že jde o princip. Tohle hodnocení je zkrátka jiné, méně povrchní a úsměvné. Kdekdo zpozorní. Lucka zřejmě ví, jak se věci mají, nastavuje kůži, ale porotci Slávik i Dejdar pouští Karolínu Krézlovou dál. Je dobré podotknout, že Lucie i její kolegové poslali do dalšího kola i jiné a mnohem bizarnější osoby. Ale jak bylo zmíněno, u Krézlové šlo o princip korunovaný nudou, která fúzovala s povrchností.

Poté společenský bulvár zaplavily články o intimní vazbě porotce Slávika se soutěžící Krézlovou. On i ona se s dotazy novinářů vyrovnali po svém a Karolína se na otevření jistého restaurantu objevila se Sámerem Issou. Zřejmě měl vyvrátit dohady o jejím poměru se Slávikem a tak tedy posloužil coby džentlmen. Líbal Karolínu před fotografy, pózoval s ní v náruči. Byl to úsměvná, ale veskrze nepřirozená fraška. Kde se smažil pan Slávik nevím, ale tahle tichá dohoda nevyšla. Skandál neumenšila.