Silné lesklé punčocháče, mini délka sukně, lakované, mašlí opatřené balerínky a na pouzdru krátkých koktejlek navrstvené jakési paleto, respektive pelerína koketující se stylem padesátých let…

Také brutální výkřik rudých, k loktům sahajících, robustně působících kožených rukavic, v nichž by choť Mistra mohla ve vile na Bertramce plít záhony, či stěhovat popelnice, ale nikoli se pokoušet o image femme fatale. A aby toho nebylo málo, tak ony rukavice zdobí bižuterní náramek ze sklíček. Což je kombinace, jež musí každého estéta odrovnat stejně jako psaníčko s monstrózním a naprosto nepochopitelným květem.

Tahle nikdy více, Ivano

Styling manželky legendárního Slavíka  budí úsměv, údiv i jisté zděšení. Provokuje k úvahám na téma snaha versus realita, vkus versus peníze. Pokud se paní Ivana snažila být osudově působící glamour lady, tak její úmysl těžce ztroskotal. To, co předvedla, je tristní ukázka módní nevzdělanosti, nerespektování pravidel hry, ignorace síly detailu.

Když už rukavice k loktům, tak musí kopírovat ruku, být mnohem subtilnější. A pokud má být na nich prsten, či náramek, tak musí stylově ladit stejně jako jiné doplňky, které se na celkovém dojmu podílí. Kombinovat balerínky a zmiňované rukavice je vskutku úchylné. A tak mohu pokračovat dál, protože v tomto outfitu nic nezapadá, spolu nehraje. Tohle je totální panika. Nejspíš dílo stylistů, na něž jako jí podobné dámy Ivana spoléhá. Jenže stylisti by vám měli usnadnit práci - vaši image, look pro danou situaci sofistikovat, ale vizi musíte mít vy! Stejně jako schopnost rozeznávat, co je cirkus a co hra na úrovni.

Video
Video se připravuje ...

Františka zhodnotila outfit Jaromíra Jágra Jan Jedlička

Video
Video se připravuje ...

Módní policie na kolonádě s Terezou Chlebovskou Jan Jedlička, Františka Čížková

Fotogalerie
4 fotografie