Ještě před dvěma roky, kdy si měla brát o třináct let mladšího strážníka z Třebenic Tomáše Rotbauera, se emotivní Kačenka těšila pověsti sexbomby, která na čtyřicátnici vypadá skvěle. Štíhlé sošné tělo, silikony vylepšená prsa, účes z kratičkých vlasů, který je pro ni léta typický… Modýlky sice už nebyly takové jako kdysi, ale stále měly eleganci, nadčasovost, šrmc. Džínsy, bílou košilí a velkými černými brýlemi se přece nic nezkazí.

Není síla na zklamání, čas na povrchnost?

Bohužel litoměřický polda Rotbauer s pověstí militantního nácka tři dny před obřadem sňatek s Kornovou odvolal. Kateřina přichystaný svatební model neoblékla, koupené snubní prstýnky zůstaly ležet ladem. Za účastí médií se rozešla s Rotbauerem  ve zlém a od té doby se vedle ní žádný nový muž neobjevil. Je to snad důvod, proč ztratila jiskru v oku, pověstný šmrnc? Každopádně na party k bestselleru Mirky Šimkové, Devátý dotek, který spolu s jinými slavnými ženami křtila, působila Kateřina jako teta: Bílá, romantickou krajkou zdobená košile s perleťovými knoflíky. K ní sukně ke kotníkům s pružným pasem pod ňadra. A pohodlné boty ve stylu cviček. Jupka s nabranou, ramena zdůrazňující hlavicí rukávu. Kde je ta Kateřina, která si i s přibývajícím věkem uměla udržet osudový sexappeal ?

Mohou za proměnu Kateřiny muži, kteří neúspěšně prošli jejím životem? S Jiřím Kornem se rozvedla z vlastního popudu: Jako mladá neunesla, že on není věčně doma, jezdí na koncerty, zatímco ona se stará o děti a do bezvědomí pulíruje šachovnici černo bílé dlažby, která ladila k jejich dalmatinům… Populární vozíčkář Jiří Tráva, kvůli kterému od Korna odešla, taky měl k ideálu daleko. Místo aby s jejím handicapovaným synem Filipem cítil, jak naivně předpokládala, měl potřebu jej bít…

Fotogalerie
10 fotografií

Následoval mladý a úspěšný fotograf Škvrně, exvelitel hradní stráže Jaroslav Indruch. Poté uhlazený podnikatel Lenz, kterého vystřídal kontroverzní exmanžel Mahuleny Bočanové, diskotékový bouchač Martin Svoboda. Rozchod s ním byl dramatický, ale hroty zklamání uhladil sňatek s hoteliérem Jiřím Pařízkem. Vzali v prosinci 2003, rozvedli po dlouhé krizi na počátku roku 2009… Ani on neunesl autismus Kornové syna, Filipa. I když jeho táta, Jiří Korn, se snažil Kateřině střídavou péčí o něj odlehčit. Pořízek navíc na Kateřinu žárlil. Přesto váhala s rozvodem. I kvůli tomu, že většinu peněz, jež vydělala pózováním pro pornografický časopis Leo, vložila do jejich společné vily v Kácově. I tak se rozvedla. Dát Filipa, který navíc začal trpět epilepsií do ústavní péče, kterou Pořízek žádal, nedokázala… 

Po rozvodu přišla láska s podnikatelem Janem Smrčkem, s nímž se seznámila při letu balónem. Na obláčku zamilovanosti se nevznášela dlouho. Posledním chlapem, který jí dostal, byl mladý strážník z Litoměřicka, Rotbauer. Nyní, zdá se, na mužský Kateřina rezignovala. Tím jediným, na nějž se upíná její pozornost, je dvacetiletý syn Filip. „Není čas na nesmyslné a povrchní věci. Musíme si pomáhat,“ říká v současnosti Kornová, která každý týden oddává na Staroměstské radnici zamilované snoubence. A  pomáhá shánět finance pro sdružení, jež pomáhá zkvalitnit pobyt dětem v nemocnicích. Jako matka by měla dostat od prezidenta medaili, ale jako ženě ji řeči o povrchnosti příliš nevěřím. Tahle ženská by si pořádného chlapa zasloužila. Chlapa, jenž by jí pomohl nést její kříž. Do očí by se navrátila jiskra, zájem o parádu, kterou žila.. A kdekdo by se přestal ptát, co se to děje s Kačenkou Kornovou.