Česká Barbie na hlavní red carpet festivalu nicméně neměla přístup, a tak vzala za vděk červeným kobercem u zadního vchodu hotelu Thermal, kam se kolem ní nahrnula řada obdivovatelů silikonové krásy. "Přijela jsem kvůli večírkům a mejdanům, filmy mě nezajímají. Dostala jsem spoustu pozvánek, takže tady budu až do konce," pochlubila se Blesk.cz blondýnka se silikony číslo 8.

V růžovém teplákovém overalu s hlubokým výstřihem byla k nepřehlédnutí. Spousta mužů zapomínala na svůj doprovod a mohli si krky vykroutit. A když se pak dostala do blízkosti prostoru, kde se členové Českého národního symfonického orchestru chystali na koncert melodií a písní z filmů Miloše Formana, distingovaným hudebníkům padaly brady úžasem a šly mžitky před očima.

"Těší mě, když jsem středem pozornosti. Přivezla jsem si s sebou dva kufry oblečení a rozhodně to nejsou roláky," dodala Barbie, která s plastikami ještě nekončí. "V nejbližší době mě čekají nové zuby, úprava nosu, odstranění podbradku a nitě, které mi pozvednou tváře. Pak se chystám na zúžení pasu a zvětšení pozadí," pochlubila se Blesk.cz blondýnka.

Že bude Barbie, se Gabriel rozhodla v šestnácti letech, a její rodiče ji v jejích plánech podporují. "Jsou rádi, že se mi daří, že si na vše sama vydělám," tvrdí Gabriel, kterou do Varů doprovází přítel Maxmilián.

Fotogalerie
30 fotografií