Oblíbená zpěvačka se domnívá, že člověk má umět ve správné chvíli skončit. A podle Rottrové ten čas právě nastal. „Moc se na letošní turné těším. Dopřávám si odpočinek a klid, než se před diváky naposledy postavím,“ prohlásila zpěvačka. Pozvala si proto na turné všechny kolegy z branže, s nimiž v uplynulých letech spolupracovala.

„Děkuju i všem příznivcům, kteří mi byli celé roky oporou,“ dodala Rottrová. Nic už prý nemůže její rozhodnutí zviklat. Blesku to potvrdil i Mariin syn Vít Rotter. „Mamince se zdá, že toho všeho bylo tak akorát. Chce se nyní věnovat svému soukromí, odpočívat a nikdo se tomu nemůže divit. Myslím, že za padesát let zpívání toho udělala dost a má právo věnovat se teď sama sobě,“ potvrdil matčino rozhodnutí Vítek.

Celkem odzpívala 3000 koncertů

Je snad za rozhodnutím odejít z hudební scény svatba s přítelem Milanem Říhou? O tom nechce Marie hovořit. Na otázky kolem případného sňatku odpovídá s úsměvem, že nabídku dostala a jak se rozhodne, je jenom její věc.

Marie Rottrová vydala za svou kariéru přes 20 alb a odzpívala přes 3000 koncertů. Ty, které startují letos 19. října, jsou opravdu úplně poslední.

Fotogalerie
1 fotografie