Válková už po získání titulu Česká Miss na afterparty předvedla, že je jí rocková muzika velmi blízká. Ve večerní róbě to na pódiu rozbalila jako rocková hvězda a vůbec jí nevadilo, že jí občas vykoukly kalhotky.

Zpěvu se Jitka věnuje už od dětství, tři roky zpívala s kapelou Spirit Rock a před soutěží krásy se pokoušela uspět v Česko Slovenské Superstar. "Jak už jsme po soutěži řekla, ve zpěvu jsem si daleko jistější než v roli modelky. Momentálně mě i víc živí zpívání na akcích než přehlídky," netají se kráska. A tak není divu, že vyrazila na konkurz na roli Esmeraldy v připravovaném muzikálu Quasimodo.

"Kdyby mě vzali, byla bych nejšťastnější člověk na světě," řekla Blesk.cz Jitka. Každopádně její vystoupení na konkurzu patřilo mezi nejbujnější. Do rytmu se smyslně vlnila, poskakovala... "To je opravdu dračice. Muzikálová scéna by potřebovala oživit novými zpěvačkami," usmíval se Marián Vojtko, který už má roli v muzikálu jasnou. S Jiřím Kornem se bude střídat v roli Claudia Frolla.

Marián Vojtko má pro své kolegyně slabost
Autor: Dana Kolářová

Kdo si nakonec zahraje krásnou cikánku se dozvíme až po druhém kole konkurzu. Zda to bude Jitka, nebo Olga Lounová, Radka Fišarová, Kamila Nývltová, Michaela Nosková, Radka Pavlovčinová, Lucie Černíková, se dozvíme 22. dubna.

Fotogalerie
8 fotografií