2001 Diana Kobzanová

Diana Kobzanová – Sice má za sebou také pěknou řádku vylomenin – erotické fotky, ztrátu titulu miss, ale ve vztazích jí štěstí také příliš nepřeje. A tak jí místo v životě prozatím vyplňuje její fenka Mia.
Autor: Ladislav Křivan

Díky známému obličeji se dostala k práci, která jí naplňuje a velmi baví. Titul Miss byl pro ní určitě výborný start, bohužel nedlouho poté si svou reputaci zkazila. Nafotila pornosnímky a byla jí odebrána korunka české miss. Prošla si i plastickou operací prsou a nechala si zvětšit rty. Nyní moderuje na hudební Tv Óčko a každý všední den vysílá na radiu Frekvence 1.

2002 Kateřina Průšová

Smetanová pleť, kterou předvedla v róbě Jany Berg, Katce sluší.
Autor: Jiří Hadač

Žije spokojeným ,,dospěláckým životem“. Bujaré večírky jsou již dávno za ní. Snaží se uplatnit svoje veškeré zkušenosti z modelingu i v podnikání a nezapomíná i na charitativní projekty. Jediné co jí nevyšlo, je manželství s podnikatelem Konvalinkou. Kvůli odcizení a nevěře se s ním rozešla. Nyní se rozvádí a oba dva už mají jiné partnery. Kateřina titul miss vyhrála se zlomenou rukou v sádře, nedlouho poté si nechala přírodní jedničky zvětšit na silikonové čtyřky a rázem se stala žádanější modelkou.

2003 Lucie Váchová

337687:gallery:true:true

Největší výhrou pro ní byly dvě věci: její manžel, kterého by bez soutěže Miss nejspíš nepoznala a možnost efektivněji pomáhat těm, kteří její pomoc potřebují. Dokončuje už třetí vysokoškolské studium, stále pracuje v oblasti modelingu a v blízké budoucnosti by se ráda stala maminkou.

2004 Jana Doleželová

Miss ČR 2004 Jana Doležalová
Autor: archiv Blesku

Po dokončení fakulty a následném doktorátu získávala pár let potřebnou praxi prací v lékárně. Založila lékárnu, kterou provozuje již 3 roky v pražském Palladiu. Věnuje se moderování společenských akcí, které ji baví a plynule k němu přešla od modelingu. Je aktivní členkou Nadačního fondu Modrá kotva, která podporuje výzkum a klinické zkoušení nové metody protinádorové léčby pomocí vakcín. Svobodná, již déle než 6 let žije s partnerem Richardem, se kterým se seznámila pár měsíců před soutěží Miss ČR.

2005 Kateřina Smejkalová

Kateřina Smejkalová (26) byla historicky první Česká miss a na svou tehdejší účast ráda vzpomíná. „Mnohem rychleji jsem dospěla. Získala spoustu skvělých zážitků a osamostatnila jsem se po finanční stránce,“ svěřila Blesku Kateřina, která se rok po soutěži zamilovala a opustila tehdejšího přítele, kvůli podnikateli Radkovi. S tím se odstěhovala nejprve do Litvy a teď spolu žijí v Kanadě.
Autor: Blesk - Martin Mithofer, Jiří Hadač

Žije s přítelem v kanadském Torontě. Profesně se její život točí kolem „módy“. Pohybuje se v modelingové sféře a v loňském roce se podílela na organizaci 1. ročníku Miss Czech Slovak Canada. Momentálně působí na pozici jako Fashion Consultant pro Mexx Canada.

2005 Lucie Králová

Lucie Králová je považovaná v ČR za najsexi miss.
Autor: anc

Vítězství pro ní byla zajímavá zkušenost a výrazná změna jejího života. Momentálně je na "mateřské dovolené". Příležitostně se stále věnuje modelingu. Má dva syny, Roberta 4 roky a Richarda 1,5 roku. Žije v Teplicích.

2006 Renata Langmannová

Renata rychle vklouzla do nového vztahu
Autor: Foto Blesk – Jindřich Starý

V současné době většinu času cestuje po světě a pracuje jako modelka. Pravidelně pořádá kurzy s názvem Modeling Camp RL, ve kterých se snaží předat své zkušenosti začínajícím modelkám. Studuje 1. ročník magisterského studia na Policejní akademii ČR a úzce spolupracuje s významnou společností Česká Zbrojovka. Má život, který jí baví a to je to nejdůležitější! Svobodná, již několik let žije s přítelem Ondřejem.

2006 Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová
Autor: Foto – archiv Taťány Kuchařové

Jako první češka v historii získala titul Miss World 2006. Taťána dokončila studia na pražském Gymnáziu Josefa Škvoreckého a v současnosti studuje na soukromé Vysoké škole veřejné správy a mezinárodních vztahů. Založila vlastní charitativní organizaci Krása pomoci. Od listopadu 2008 do roku 2010 byla prezidentkou soutěže Miss České republiky. Aktivně se věnuje modelingu. Nyní chodí s americkým přítelem Lanem a pendluje mezi Prahou a New Yorkem.

2007 Lucie Hadašová

372835:gallery:true:true

Dokončila studium na Vysoké škole a na další se chystá od září tohoto roku. Když to vše shrne, tak České Miss vděčí za to, že se díky této soutěži měla možnost se setkat se svým partnerem. Žije s hokejistou Bednářem se kterým má pěti měsíční dceru Denisu.

2007 Kateřina Sokolová

"Všechno je mně zatím přírodní. Uvidímě ale za pár let."
Autor: Foto - Jan Tůma, Jiří Černohorský, Tomáš Vrbenský, Litex

Studuje třetí ročník Vysoké školy obchodní obor, cestovní ruch. Živí se modelingem, mimo jiné má i vlastní džínovou značku Miss Lollipop. Co se týče modelingu pracuje převážně v zahraničí, hlavně v Miláně a v Německu. Když ale přijde nějaká zajímavá pracovní nabídka v Čechách, ráda ji přijme.

2008 Eliška Bučková

Bučková dříve uši pečlivě skrývala
Autor: Jiří Černohorský

Momentálně pokračuje v kariéře, kterou jí Česká Miss odstartovala. Pracuje jako modelka, účastní se různých galavečerů, zajímavých akcí, pokračuje v dálkovém studiu a hodně cestuje. Za partnera si vybrala zpěváka a exmanžela Lucie Bílé Václava Noida Bártu.

2008 Zuzana Jandová

Zuzana Jandová.
Autor: Petr Merta

Cestuje po celém světě. Živí jí modeling, studuje nové jazyky a poznává rozdílné národnosti. Má ráda svojí práci, užívá si jí a těší se na každý nový den. Také se učí ze svých chyb. Momentálně je bez přítele.

2009 Iveta Lutovská

607723:gallery:true:true

Živí se modelingem a stále ještě dálkově studuje - mediální komunikaci. V červnu už bude končit, tak doufá, že k titulu Česká Miss přibude další – magisterský. Žije s přítelem Jaroslavem Vítem, který ji nedávno požádal o ruku. Svatba na sebe jistě nedá dlouho čekat.

2009 Aneta Vignerová

Miss Aneta Vignerová
Autor: Dana Kolářová

Žije podle svých představ. Studuje a věnuje se modelingu. Stále využívá titul Miss České Republiky 2009. Začátkem léta tohoto roku by chtěla odcestovat do zahraničí. Je to chvilka, co se dala dohromady se synem moderátora Jana Krause Davidem. Oba jsou zamilovaní, více prozradit nechtějí.

2010 Jitka Válková

793806:gallery:true:true

Její prací jsou většinou focení a rozhovory. Díky České Miss se dostala ještě blíže ke své nejoblíbenější činnosti (zpívání) a tak i často vystupuje jak sólově, tak například s Josefem Vágnerem. Ráda by tímto směrem pokračovala a v budoucnu vydala i své vlastní CD. Finále Miss jí přineslo i přítele Mirka Cipru, se kterým žije už rok.

Hlasujte v anketě o nejoblíbenější českou Miss v historii soutěží krásy!

Fotogalerie
83 fotografií