1998 Kateřina Stočesová

835675:gallery:true:true

Po vítězství se stala jednou z nejžádanějších českých modelek. Pořádala sportovní akce a otevřela si vlastní květinářství. V současné době čeká své první dítě, a podniká spolu s přítelem v golfovém obchodě. V roce 1998 se stala QUEEN of the World. Jako nastávající maminka se ale své nové role bojí. "S těhotenstvím se stále nemohu srovnat. Mám velký strach z toho, že to nezvládnu. Už jsem přečetla stohy knih o miminkách, každou matku podrobuji výslechu, ale pořád si nevěřím," svěřila se Blesku Kateřina.

1999 Helena Houdová

835713:gallery:true:true

Po gymnáziu vystudovala Sociální a kulturní antropologii na Fakultě humanitních studií Západočeské univerzity. Je známá jako bojovnice za lepší životní prostředí, lidská a zvířecí práva. Založila nadační fond Slunečnice. Věnuje se modelingu v zahraničí, je vdaná a má dvě děti Dariena (2,5) a Daveeda (1 měsíc), žije v New Yorku.

2000 Michaela Salačová

835714:gallery:true:true

Momentálně je na mateřské dovolené. Příležitostně pomáhá manželovi s realizací hudebních koncertů a eventů, kde má na starosti PR a booking. V minulosti pracovala také jako moderátorka, DJ-ka a modelka. Vystudovala žurnalistiku na Literární akademii. Je vdaná a má ročního syna Olivera.

Hlasujte v anketě o nejoblíbenější miss v historii soutěží krásy!

Fotogalerie
18 fotografií