Televize Prima osobní život soutěžících a jakkoli nestandardní způsoby, jak si vydělávají peníze, neřeší. „Všichni soutěžící jsou dospělí a televize Prima nenese žádnou odpovědnost za jejich chování mimo show. Jejich minulost jsme nezkoumali,“ řekla Blesku mluvčí televize Jana Mrákotová.

S Marianou bude podle natáčecího štábu, který s partou aspirující na výhru 100 tisíc dolarů tráví již několik týdnů, ještě hodně veselo. Petlušová mj. uvádí, že se dříve věnovala modelingu a focení. Nyní je ale jejím povoláním soudní tlumočnictví a je majitelkou restaurace na nespecifikovaném místě ve Španělsku.

„Nora Mojsejová jí to nevěří,“ uvedl zdroj obeznámený s natáčením. Navíc má prý Petlušová tendence parodovat samotnou Šéfku a je jen otázkou času, kdy mezi dámami dojde k ostré výměně názorů. A jelikož je Mariana podobný typ jako ona, jen v mladším vydání, mohla by Nora kvůli manželovi Braňovi na Petlušovou i žárlit. Samotnou Marianu Petlušovou není v této chvíli možno kontaktovat. Všichni soutěžící jsou TV Prima a TV Joj izolováni od okolního světa a nesmějí telefonovat.

Fotogalerie
9 fotografií