Nejen Slovensko, ale i my se můžeme pochlubit párečkem k pohledání. Martin je sice mladší než Braňo, ale stejně jako on je zpěvák, kterého okouzlila starší, úspěšná a bohatá žena. A dokonce obě dámy byly v čase jejich seznámení vdané.

Nora Braňovi padla do oka na politickém mítinku v roce 2003. Tehdy byla patnáct let vdaná za podnikatele Mikuláše Kašaie. Srdci neporučíš a po rychlém rozvodu a čtyřměsíční známosti se za zpěváka provdala. „Byla to láska na první pohled,“ řekla Blesku Nora, která v Česku brzy ukáže svou pravou tvář v reality show TV Prima Šéfka.

V případě Selníkové se však rozvod ještě nekonal. I když nejsou s Martinem manželé, snubní prstýnky už oba nosí na rukou. „Koupili jsme si je s přítelkyní na podzim,“ prozradil Chodúr.

Milenka značně ovlivnila jeho život a i styl oblékání, což bylo vidět na večírku MTV, kam přišli oba stejně oháknutí. I manželé Mojsejovi se rádi oblékají podobně.

Nora s Ivonou mají společnou nejen blond hřívu, ale i lásku k módě. Rozdíl je však v tom, že Nora se s nimi ráda pochlubí, zato Ivona si všechno nechává pro sebe. Liší se i jejich slovník. Sprostá slova z Nořiných úst nejsou žádným překvapením. A rozdílní jsou i chlapci, Chodúr na rozdíl od Braňa umí zpívat.

Fotogalerie
5 fotografií