Show Šéfka, která má propuknout na obrazovkách televize Prima 6. března se komplikuje ještě před samotným vstupem na televizní obrazovku. Na světlo totiž vyšlo, že kontroverzní slovenská milionářka Nora Mojsejová vydělá mnohem víc než její porotcovská porotkyně a bývalá Miss Ivana Christová.

Na place bude veselo

Samozvaná slovenská přebornice na vše co se vkusu týče, si i díky své ochotě popustit uzdu svému jazyku vydělá téměř dva miliony korun. O takovém honoráři si tichá Christová může nechat jenom zdát.

„Ivana se zatím drží, přeci jen je to pro ni kšeft. V zákulisí to dost řešila, ale měla by spíš mlčet," uvedl zdroj z natáčení pro server super.cz. Třetí z porotců kadeřník Libor Šula totiž bere ještě mnohem míň než ona. Údajně to zatím neví. Zdá se tak, že na place bude ještě veselo.

Fotogalerie
7 fotografií

Vítěz závidět Mojsejové nemusí

Prima si je zjevně vědoma, že rozdíl v honorářích může způsobit problémy a nechce se k situaci vyjadřovat. „Honoráře našich zaměstnanců nekomentujeme,“ řekla Blesku.cz tisková mluvčí televize Prima Jana Mrákotová.

O podobné částce, kterou si naúčtovala Mojsejová, se bude moci zdát i jednomu soutěžícímu. Po tvrdém souboji mezi adepty na vysněnou práci výherce dostane smlouvu od oděvní firmy slovenské podnikatelky s ročním platem 100 tisíc dolarů.