Rázná Mojsejová dorazila na úterní tiskovou konferenci TV Prima jako velká dáma. V poledne přiletěla letadlem z Bratislavy a pak zamířila do pražského hotelu, ve kterém včera odpoledne hrdě představila svůj nový pořad.

Při vycházení z taxi se honosně nesla jako by byla velkou celebritou. Pro Čechy je ale paní Mojsejová zatím neznámou paničkou ze Slovenska. Nora si do Prahy přivezla i doprovod, manžela Braňa. Ten jí ochotně vezl kufr a dělal garde.

Nora měla norka?

Že by na sobě měla Nora kožich z pravého norka? Hnědá barva by tomu napovídala, ale i tak se dá nad pravostí polemizovat. Druhý světle modrý kožich připomíná spíše "plyš". Lemy kabátu zdobí tzv. beranice. Škoda, že se pak Mojsejová z hnědého kožichu převlékla, seděl jí rozhodně více, než nic neříkající bledě modrý.

Na jaře se Mojsejová objeví v česko-slovenském projektu Šéfka, ve kterém bude drsná podnikatelka s miliony na kontě nabízet práci snů a s ní roční kontrakt v hodnotě sto tisíc dolarů ve své firmě. Vybraní uchazeči projdou drsným výběrovým sítem, aby přesvědčili Mojsejovou o svých kvalitách.

Fotogalerie
8 fotografií