Mojsejová se na červený gauč Jana Krause posadila po letech už podruhé. Na úvod připomněl Jan Kraus její nedávný mediální spor se slovenskou zpěvačkou Evou Mázikovou, který vznikl při natáčení pořadu Čápi s mákem. Jak řekla Nora Mojsejová, Eva Máziková ji urazila tak, že to bylo prostě hrozné.

"Já jsem nebyla u toho, ale Máziková mě tam, kde nebyly kamery, za zády pomlouvala. A pak mě i v každém dílu nezapomněli zmínit." Pak se ale uklidnila a řekla: "Ale musím říct, že na bratislavském Plesu v Opeře měla moc hezké šaty."

Jsem bohatá duchem, policajti mi všechno vzali

Krause také zajímalo, zda Noře lidé nezávidí její peníze a majetek. "No, jsem bohatá, ale duchem, všechno, co jsem měla, mi sebrali policajti (pozn. red. v roce 2009 ji sebrala policie z podezření z daňových úniků)," odpověděla Nora a vzápětí dodala: "Ale pravda, žádná chuděra nejsem, ale jsou i bohatší. Teď už moc nenakupuji, mám totiž už všechno. A když něco chci, vezmu si to z obchodu." (pozn. red.: vlastní módní značku Nora Mojsejová Fashion).

"Moje značka je drahá, přece nebudu šít hadry! Pánský oblek stojí od 500 - 1000 EURO. Zatím mám 3 obchody, ale chci si otevřít i tu v Praze." Otázka Krause: V Pařížské? Nora: "Raději na Hradě." Pařížská se jí zdá zřejmě málo luxusní.

Fotogalerie
5 fotografií

Chodil za šlapkama za tři Eura

Tématem rozhovoru se stane i nedávné zveřejnění nahatých fotek jejího manžela Braňa. "No, on tak blbnul s těma mladejma, jsme lidi, ne?" snažil se o jeho obhajobu moderátor. Mojsejová ale rozhořčeně reagovala slovy: "S jakýma mladýma, chodil za 'šlapkama' za tři eura."

Na otázku, proč stáhla žádost o rozvod jenom hodila rukou. "V pondělí měl být rozvod a Braňo do mě celou neděli, když jsem dělala řízky, hučel, abych zavolala advokátovi a žádost stáhla. Už jsem byla z něho hotová, tak jsem mu nakonec zavolala. Pak Braňo ty řízky dosmažil." Kraus Braňa hájil, že měl zřejmě pudy. Nora: "I já mám pudy. Ale ne mateřské."

Vítěz reality show s ní bude rok pracovat

Mojsejová se v show rozpovídala i o své připravované reality show. Co v pořadu Šéfka bude dělat? "Soutěžící dostanou úlohu, kterou musí splnit. Já přijdu večer domů a někoho vyhodím. Pak vítěz bude rok se mnou pracovat. Mojí zaměstnanci si mě chválí. Mám jich teď 14 nebo 15. Nemám ráda reality show, ale nabídku jsem přijala, protože do ní nejdu zadarmo."

Nora Mojsejová se přiznala, že kvůli pejskům musí vstávat v šest hodin, aby se o ně postarala. Dva naháči Lili a Rino spí v pyžamku s ní a Braňem v posteli. Když Nora vezla hezky "oblečenou" Lili v luxusním kočárku v Polsku a viděla chudou matku s dítětem, tak řekla svému pejskovi, že si má vážit, že se má tak dobře. Venku na zahradě u svého domu má ještě dva psy, které bydlí v přístavbě a mají tam i svou televizi.