Začátkem února se v talkshow Jana Krause objeví Nora Mojsejová spolu s manželem Braněm. Nebude to ale její první setkání s českým moderátorem. Před pěti lety si ji Kraus pozval do pořadu Uvolněte se prosím, který uváděl na ČT1.

Vjedou si nyní do vlasů nebo bude konverzace plynulá? Pustí Nora Krause vůbec ke slovu? Podle jejího manžela se Mojsejová jen tak lehce ukočírovat nedá, to poznamenal v roce 2006, kdy spolu přijeli do Prahy. "Když jsme tam byli tenkrát, tak to bylo spíš opačně. To se může stát i nyní. Je málo lidí, kteří zvládnou dar řeči mé manželky."

Fotogalerie
7 fotografií

U Krause v show byla i slovenská zpěvačka Eva Máziková a není žádným tajemstvím, že tyhle dvě dámy se moc nemusí. Její vystoupení v pořadu zkritizoval i Nořin manžel. "Byl to vysloveně ukázkový příklad afektovaná chování plného přetvářek. Stačilo se podívat do obecenstva, které vůbec nereagovalo," poznamenal štiplavě. Máziková se objevila společně s Mojsejovou v pořadu Čápi s mákem, kde vařily po boku zpěvačky Ivety Bartošové, modelky Agáty Hanychové a Zuzany Belohorcové.

Mojsejovci by měli dorazit do Prahy na natáčení začátkem února. Nořin manžel Braňo si už nyní domlouvá pěvecké vystoupení. V pořadu by měl vystoupit se svou kapelou. Uvidíme, které další hosty si Jan Kraus do show pozve, aby nedošlo k nějakému konfliktu s výřečnou Norou.

Koho Mojsejová už urazila sprostými výroky?

O Dolly Buster v pořadu Čápi s mákem

"Využili jen mou popularitu k tomu natáčení, té k**vě jsem vařit nechtěla. Během natáčení mi šňupala nějaký bílý prášek na terase. Navíc mi štáb pobíhal po celém domě."

„Kdybych tušila, že přijde, změním menu. Předkrm by byl vibrátor, hlavní jídlo dva a jako dezert tři. Klidně pohostím i kurvu. A že tu skákaly blechy? To spíš někomu skákaly filcky a myslel si, že to jsou blechy.“

„Celý život bydlela někde v bungalovech, kde její vlastní muž usměrňoval ty, nevím, co s ní dělali... Jestli jí to mají strčit zepředu, nebo zezadu. Tak tohle je jako život celebrity...“

O Evě Mázikové v pořadu Čápi s mákem

„Stará, 70letá kreatura, nebo kolik jí vlastně je.“

„Než si sedne za stůl, měla by si umýt ruce. Ne jen pít víno.“

„Domluvím s televizí, aby jí dali můj honorář. Aby si nechala obarvit vlasy a nechala vyprat blůzku, než přijde někam na návštěvu.“

O Ivetě Bartošové a alkoholu

„S ní se musí jednat jinak, je to citlivá žena. Pro ni jen jedna rada: Ať dá pryč ten alkohol, to není dobré.“

O Adele Banášové a její show

„Adela, ať tu svou show zabalí a dělá to, co umí. Čísla sledovanosti jí nestoupají, i když tam měla Agátu Hanychovou nebo rapera Rytmuse. Kdyby to byla dobrá show, tak ji lidé sledují."