Na tradiční oslavě sklizně amerických brusinek to české celebrity opět pěkně rozjely! Rudé modely některých slavných žen budily velký rozruch.

V restauraci Kogo Duplex se objevila herečka Jitka Asterová ve velmi originálním modelu s brusinkovou korunkou. S jejím kreativním modelem, který sklidil velký úspěch, jí pomáhala dcera. Vítěznou brusinkou se ale v očích diváků, coby poroty, kteří přihlíželi soutěžním aktivitám celebrit, stala Lucie Váchová. Gábina Partyšová se Sandrou Novákovou předvedly, že by se za ně nemusel stydět žádný klenotník – navlékání brusinek jim šlo na jedničku!

Moderátorka večera Lejla Abbasová dorazila ve slušivém červeno-zeleném modelu. Odvážný rudo-černý model zvolila taky druhá vicemiss roku 2007 Veronika Chmelířová. Její rudá podprsenka přitahovala nejenom mužské pohledy.

Partyšová nedopnula šaty

Gábina Partyšová se přiznala, že musela na poslední chvíli přijít s náhradním řešením. Měla v plánu si obléci své červené kožené koktejlky od Diora, ale po porodu již mini šaty nepadly jak před lety.

"Šaty mi pomáhal dopnout můj milovaný manžel, ale bohužel jsem se v nich pak necítila nejlépe. V zájmu zachování všech orgánů jsem zvolila náhradní variantu a šaty nechala doma. Na brusinkové párty jsem již po několikáté, jsem zkrátka brusinkový fanda – mají příznivé zdravotní účinky, takže v naší domácnosti rozhodně nesmějí chybět," dodala Gábina a v průběhu večera se neváhala vrhnout do jakékoliv soutěže.

Brusinkový večer si užívaly Eliška Bučková s Danielou Révaivou, které přišly bez doprovodu nebo Martina Pártlová, která to na parketu pekelně rozjela.

Fotogalerie
6 fotografií