Štěpánek přišel mezi prvními a společnost mu překvapivě dělal plastický chirurg a odborník na liposukce Walter Linzer. „Jsme dlouholetí kamarádi a naším společným zájmem je mimo jiné láska k vínu. Petr za mnou jezdíval, i když jsem několik let působil v Německu,“ řekl Blesku Linzer.

To, že Štěpánek dorazil, ocenila nejen Monika Absolonová, ale i další členové souboru z Divadla Broadway, kde herec účinkoval v muzikálech Rebelové, Adéla ještě nevečeřela a Angelika. „Má to teď hodně těžké. Ale myslím, že mu pomůže pocit, že ho máme všichni moc rádi,“ myslí si producent Oldřich Lichtenberg.

Fotogalerie
6 fotografií

Petr Štěpánek se zdržel jen čtyřicet minut, pak se omluvil kvůli práci. Desítky slavných tváří, které přišly podpořit Absolonovou a poblahopřát jí k muzikálové desce, se bavily až dlouho přes půlnoc. A došlo i na kuriózní situace. Monika Absolonová a Agáta Hanychová začaly porovnávat svoje matky a zjistily neuvěřitelnou podobu.

„Vypadáme jako sestry,“ nadšeně vykřikovala Veronika Žilková o Blance Absolonové. Zábavu nezkazila ani Hana Zagorová, která byla kmotrou desky, Vendula Svobodová s manželem nebo Felix Slováček s Františkem Janečkem.