"V pondělí v šest večer jsem se dozvěděl, že Mike nepřijede. Samozřejmě mě mrzelo, že se s ním osobně nesetkám, ale co bylo nejhorší, za dva dny jsem musel dát dohromady nový program RED filmparty, kde Mike měl být hlavní hvězdou. I přes šibeniční termín si myslím, že jsme to skvěle zvládli," řekl Blesk.cz kaskadér a režisér snímku Kajínek Petr Jákl.

Za Tysona nakonec zaskočil bývalý kaskadér a herec Zdeněk Srstka, který si dokonce na levou stranu obličeje nechal namalovat stejné tetování, jako má slavný boxer. Srstka se do role tak vžil, že během večera předvedl i slavný výpad na ucho českého boxera Lukáše Konečného. I ten se měl s legendou boxu setkat.

"Není mi to líto, protože jsem se dnes večer opravdu skvěle bavil a aspoň si s falešným Tysonem mohu dát panáka. S opravdovým by to asi tak lehce nešlo," smál se náš nejúspěšnější profesionální boxer.

Na tradiční filmparty v Buddha baru se objevil Luděk Sobota s manželkou Adrianou, Roman Skamene s pivem v ruce, bývalý boxer Rosťa Osička, který se staral o zraněnou Srstkovu manželku Alenu (před několika měsíci se podrobila operaci kyčle, na party dorazila o berlích, pozn.red.) nebo Vašek Noid Bárta.

Fotogalerie
7 fotografií