Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Prostitutky promluvily: Maxík v posteli ležel jako prkno

/
  • Prostitutky promluvily: Maxík v posteli ležel jako prkno
    21. srpna 2010 ● 05:00

    Jaký je Daniel Vali (39) v posteli? Prostitutky, kterých si člen populární skupiny Maxim Turbulenc v nočním podniku v Ostravě naporoučel hned šest, promluvily!

    „Chtěl po nás nadstandardní služby, ale stejně celé čtyři hodiny ležel jako placka,“ zasadily profesionálky tvrdou ránu Valiho mužské ješitnosti. Přitom ony jediné z návštěvy Maximáka něco měly. Na pokoji dal každé z nich tisíc korun.

    Pohodová směna

    Její slova potvrdila i nejstarší z prostitutek, šestatřicetiletá Petra. „Musel být hodně opilý, protože za čtyři hodiny ani jednou nedosáhl orgasmu, což je opravdu dost divné,“ svěřila Petra, která má z těchto situací spoustu zkušeností. „Kdyby se nehádal a zaplatil naší šéfové, byla by to docela pohodová směna,“ shodly se nakonec dívky z Privátu 13.

    To také byly jediné peníze za sex, které v ostravském podniku Daniel Vali zaplatil. „Přál si jen nadstandardní služby, které si zákazník vyžádá až na pokoji. Tam si za ně musí taky zaplatit,“ vysvětlila Blesku prostitutka Lucka, která se sexem bez ochrany souhlasila, a tudíž dostala tisíc korun.

    Fotogalerie
    6 fotografií

    Osmnáctiletá Lucka však nezaujala zpěváka tak jako starší Katka (20), která v podniku pracuje deset měsíců. „Byla jsem u něj na pokoji ve třetí dvojici dívek, a když kolegyně odcházela, tak si přál, abych zůstala ještě další hodinu sama,“ prozradila Blesku Katka. I ona dostala pokaždé tisícovku. Při zmínce o vášnivosti Daniela Valiho se však jen usmívala. „On nebyl hrubý ani agresivní, nic zvláštního nedělal. Vlastně se ani moc nehýbal,“ přiznala Katka.

    Vali už začal zapírat

    „Když vylezl z pokoje, tak po mně hodil dvě pětistovky a řekl, že to je za pití a že holkám už platil na pokoji. Ale to si pouze připlácel za nadstandardní služby, které po dívkách vyžadoval,“ řekla Blesku naštvaně majitelka Privatu 13 v Ostravě Renata (41), která na zpěváka zavolala policii.

    Podle jejích slov zůstal zpěvák dlužen 27 640 korun. Zatímco se Daniel Vali v prvním telefonátu snažil celou věc zapřít, včera si už vzpomněl: „Byl jsem tam, ale jen na panáka. Všude měli zavřeno,“ řekl Blesku.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 59

Drž hubu: Zdar mandáte, co je s tebou?

(13. 04. 2024 21:10)

ctenar: 6 bab ho neudělalo, tak to bude chyba v něm. Vali, příště vemte košík a běžte to rozchodit do lesa, TAM ROSTOU !!!

(22. 08. 2010 22:35)

ctenar: všude mají skryté kamery, přece se holky nenechají napospas nějakému úchylnému sadistovi, přece... JEN BLÁZEN SI MYSLÍ, ŽE V DNEŠNÍ DOBĚ NEJSOU V NEVĚSTINCÍCH KAMERY...má je každý trafikant, cha chá

(22. 08. 2010 22:24)

ctenar: asi nemají na malé pindíky mini prezervativy, tak chtěl MAX naostro bez ochrany ..není nic horšího než bohatý obézní impotentní LAKOMÝ chlap, fůůj

(22. 08. 2010 22:18)

palko1961: Baro. Mate naprostou pravdu. Hlavni republikova ku... je Talmanka, ta si za svoje sluzby necha zaplatit 600000.

(22. 08. 2010 20:26)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy