Poutací znělka na pořad VIP zprávy je celá postavena na manželce Karla Gotta Ivaně. Róbu kterou má na sobě je opravdu z dílny slavného módního domu Versace. "Ano, šaty, které na sobě má Ivana Gottová v reklamní upoutávce jsme měli zapůjčené z obchodu Versace," potvrdil nám nejmennovaný zdroj z produkce.

Své prvenství v nošení zlaté róby sice měla Ivanka Gottová, jenže daleko větší pozornost na sebe šaty strhla nová milenka Leoše Mareše Hana Svobodová. Ta se v nich objevila na slavnostním zahájení filmového festivalu v Karlových Varech. Šaty od Versaceho za 80 tisíc korun dostala darem. Sama by si totiž tak drahé šaty nekoupila, jejím mecenášem tak nemohl být nikdo jiný než slavný moderátor a její současný milenec Leoš Mareš.


Ivana Gottová tak může být trochu naštvaná, že si neudržela svou jedinečnost róby, to se ale u půjčených šatů takovéto značky může stát. Ne vždy vysoká cena a málo kusů světové značky znamená exkluzivitu. Lidé z okolí natáčecího štábu dokonce mluví o trapasu, ale za ten rozhodně nemůže Ivana, ale spíše produkce. Šaty jí měly být ušity na míru a ne je mít jen zapůjčené. Nutno dodat, že Ivaně šaty padnou stejně dobře jako její následovnici Haně Svobodové. Ivanu Gottovou poprvé uvidíme na televizních obrazovkách už 12.července.

Fotogalerie
4 fotografie