Mladá dívka je zatím stále v nemocnici v Istanbulu, kde se zotavuje. Brzy by se však prý měla vrátit domů a i její příspěvky na sociálních sítí ukazují, že už je na tom o poznání lépe. Tentokrát ukázala svou fotku z koupelny a k tomu připsala dojemná slova.

„Ještě před pár měsíci jsem si sama nezvládla umýt vlasy a na začátku jsem bez pomoci ani nebyla schopna dojít do koupelny. Udělat si culík na hlavě pro mě bylo nemožné a potřebovala jsem i u takových drobností asistenci," líčila Týnuš hrůzy, které loni na podzim zažívala.

„Tu bezmoc si asi dokáže představit pouze ten, co to někdy zažil. Každý den jsem se ale snažila přiblížit opět své samostatnosti. No a teď tady stojím a jsem na sebe pyšná, kam až jsem došla," přiznává Třešničková, která se projevila jako pravá bojovnice.

„Takové maličkosti a pro většinu samozřejmosti, kterých si ale mnohem více začnete vážit, když je na nějaký čas ztratíte," doplnila ještě na instagramu a připojila také motivační citát od spisovatelky Brie Edisonové. 

„Zrcardlo, zrcadlo na stěně. Vždycky když upadnu, zase vstanu. A ať už mám běžet, jít nebo se plazit, nastavím si své cíle a všechny je zvládnu!" znamenají slova v překladu. Je víc než jasné, že toho se mladá youtuberka opravdu drží a do budoucna snad už nic nezabrání tomu, aby se co nejdřív vrátila domů za partnerem Viktorem Hajíčkem i milující rodinou.

VIDEO: Video popálení Týnuš Třešničkové ve slavném baru: Kdo první začal hasit?

Fotogalerie
35 fotografií