I když doposud zprávy o jejím stavu nebyly zrovna moc příznivé, tak to vypadá, že Týnuš Třešničková se do prázdnin přece jen vrátí domů, do své vlasti. 

"Byl jsem za ní před třemi týdny a má se dobře. Popáleniny se velmi dobře hojí, což dokazují i fotky, které Týnuš zveřejňuje. Domů by se měla už brzy vrátit, je to otázka několika týdnů. Letím pracovně do Číny a až se vrátím, tak už by měla být doma," prozradil Blesku výhradní dovozce mobilních telefonů do Česka Viktor Hajíček.

A tím potvrdil, že si pro svou dívku do Turecka nepoletí. „Je to tak, práce mi to nedovolí. Jak už jsem řekl, sejdeme se doma a oba se už těšíme na léto u bazénu," dodal Viktor.

Ani pro něj to jistě nebylo lehké. Ze dne na den se jejich vztah změnil. Do osudného večera na konci září, kdy oba utrpěli popáleniny při nešťastné ohnivé show ve vyhlášené restauraci, spolu trávili většinu času a teď mají vztah na dálku.

„Jsme v každodenním kontaktu a snažím se za ní létat. Věřím, že až se vrátí, vše bude jako dřív," míní podnikatel, který začal spolupracovat s Českou Miss. „Poprvé jsem měl možnost sedět v porotě a mluvit do výběru finalistek," prozradil.  

VIDEO: Video popálení Týnuš Třešničkové ve slavném baru: Kdo první začal hasit?

Fotogalerie
35 fotografií