U oblíbené zpěvačky a herečky Lucie Vondráčkové se patrně blýská na lepší časy. Na sociální síti totiž pomalu, ale jistě přestává fňukat a naopak se podělila se svými příznivci o citát známé bojovnice za ženská práva, spisovatelky Dorothy Thompsonové: „Optimismus je, když žena večer neumyje nádobí v naději, že ráno do toho bude mít větší chuť.“

Veselou hlášku z roku 1893 navíc doplnila takovou fotkou, že to nejednomu jejímu fanouškovi vzalo dech! Je na ní totiž tak rozcuchaná, že to skoro vypadá, jako kdyby ji pořídila velice krátce po pořádných postelových hrátkách. Žádnou vášnivou noc však za sebou krásná umělkyně, která je zatím ještě stále v Montrealu, patrně neměla, jelikož snímek obohatila nevinnými hashtagy „ráno“, „hezký den“ nebo „sny“.

„Líbí se mi ten hypermoderní účes,“ pochvaloval si jeden její follower a Lucka mu odpověděla: „To je moje realita à la Šmankote, babičko, čaruj!“, čímž narážela na pohádku, ve které si zahrála popletenou mladou čarodějnici se stejně divokým vrabčím hnízdem na hlavě.

Ne každý ale veselou motivační hlášku ocenil, jedna dáma toho využila k poměrně škodolibému rýpnutí: „Ještě bych to poopravila. Optimistka je žena, která večer neumyje nádobí a doufá, že ho ráno umyje manžel.“ Tato slova byla jistě solí do Lucčiných ran. S manželem se totiž nyní přetahuje o děti, syny Adama (3) a Matyáše (7). A dokonce by v těchto dnech měli být s ním v jeho domě v Kanadě společně s „tetou Šafi“, jak chlapci údajně přezdívají Plekancově nové partnerce, tenistce Lucii Šafářové (32).

Na zlomyslnou poznámku Vondráčková, která přitom smajlíky reaguje na prakticky každý komentář, nechala bez odezvy. Pobavila ji až odpověď jednoho mladého muže, který dotyčné dámě napsal: „A není to už spíš naivka?“ Jeho slova Vondráčková ocenila velkým usměvavým smajlíkem.

VIDEO: Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video
Video se připravuje ...

Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma... FTV Prima

Fotogalerie
47 fotografií