Hvězda komedie století S tebou mě baví svět je už poněkolikáté v péči lékařů. „Co vám mám říct? Jsem opět v nemocnici...“ potvrdil herec Blesku. „K tý mojí nemoci se přidružila ještě další patálie, kterou nikdo nečekal, a všechno se to zkomplikovalo. Jsem každopádně rád, že se na můj zdravotní stav ptáte přímo mne, a ne mého okolí, cením si toho,“ dodal.

Co se zkomplikovalo a co se přidružilo, Postránecký už nesdělil. „Nezlobte se, ale to si nechám pro sebe. Tohle považuji za osobní věc, se kterou se nikomu nesvěřuji,“ podotkl. V nemocnici teď prý především spí. „Jestli se nudím? Vůbec ne. Pořád spím,“ komentoval Postránecký s tím, že denně ho chodí povzbudit rodina.

Přišli by i kolegové, herec ale o návštěvy moc nestojí. „Nikdy jsem nebyl člověk, který potřebuje rozptýlení. Vždycky jsem měl rád a mám rád doteď především klid,“ dal na vysvětlenou herecký bard, který si teď vůbec netroufá říct, co bude zítra. Natožpak že by si ještě někdy stoupl před filmovou kameru a objevil se v nové komedii 3Bobule, která by se měla natáčet v období vinobraní. Kvůli nemoci vzdal  ostatně i natáčení seriálu Krejzovi, kde jeho roli od 15. ledna 2019 převzal Oldřich Navrátil (66).

Václav se přesto bude snažit všechno zvládnout. „Co mi také zbývá jiného?!“ svěřil se herec, který byl šťastný, když ho syn 20. ledna přivezl domů ze špitálu. Už tenkrát si svůj zdravotní stav netroufal ani odhadovat. „Jak se mi daří nebo nedaří, vám ale zatím nemohu říct, to se teprve uvidí,“ prohlásil jen.
VIDEO: Poslední díl Václava Postráneckého v Krejzových! Jak se rozloučil?
Video
Video se připravuje ...

Poslední díl Václava Postráneckého v Krejzových už dnes! Jak se rozloučil? FTV Prima

Fotogalerie
63 fotografií