„Nejsem v nemocnici, jsem doma a rodina kolem. To je důležité. Je o mne postaráno po všech stránkách a ze všech stran. Mám se celkem dobře,“ řekl herec, který je v péči své milující manželky, bývalé tanečnice Heleny (71). „Jak to se mnou bude? To zatím nemohu říct. Dozvím se to až koncem roku. Na to všichni čekáme,“ řekl herec a dal tím jasně najevo, že se nehodlá jen tak vzdát.

A jak bude herec trávit vánoční svátky? Po mnoha letech to vůbec neřeší. „Jsem nepohyblivý, to je mrzutý, a od toho se teď můj život odvíjí. Rodina mi ale řekla, ať se o nic nestarám a nechám všechno tentokrát na nich, že vše zorganizují,“ vysvětlila hvězda Národního divadla, že opravdu vůbec netuší, jak stráví letošní svátky. „Nevím, jak co letos bude, a nechám se rád překvapit. Podřídím se,“ zdůraznil Postránecký, který se i letos na čas vánoční těšil a těší.

„A vám všem také přeju krásné a poklidné svátky – a opravdu hlavně to zdraví!“ vzkazuje herec všem svým příznivcům, kteří mu v jeho těžkém boji drží pěsti a pevně věří, stejně jako on, že se zase postaví před kameru i na divadelní prkna. Zatím ho mohou fanoušci vidět ve vánoční komedii Ten, kdo tě miloval, která vznikla podle literární předlohy úspěšné spisovatelky a režisérky Marie Poledňákové (77), s níž před lety točil i »komedii století« S tebou mě baví svět.

Fotogalerie
19 fotografií